Instagram moments #3

by - április 08, 2015
Ez csupán a harmadik ilyen instagram-os összefoglaló, mégis már a harmadik verzió szerint vágom össze a képeket. De sebaj, talán ez már a végleges változat lesz :) Egyre szívesebben használom ezt a kis alkalmazást, habár az utóbbi hetekre már pont nem jellemző, hogy sűrűn töltenék fel képet, ugyanis haldoklik a telefonom..


Mostanában (az államvizsga óta) nem vagyok annyira elfoglalt, ráérősebbek a napjaim, ezért általában mindig van időm rendes, tartalmas reggelire. Ismét visszatértem a zabkásához, amit rengetegféle módon lehet ízesíteni: általában friss vagy fagyasztott gyümölcsökkel szoktam, de a múltkor nem volt itthon semmi, így kénytelen voltam kipróbálni mogyoróvajjal. Hihetetlen finom és ahogy ráolvad a meleg zabkására.. omnomnom! De mióta megkóstoltam, teljesen rákattantam a teljes kiőrlésű extrudált kenyérre is. Ennek ellenére próbáltam változatosan (és egészségesen) étkezni.


Olvasnivaló is akadt rendesen. Ha csak rövid időm van kikapcsolni, akkor előveszem a Cosmopolitan aktuális számát. Augusztus óta van előfizetésem, amit nyertem, de annyira 'hozzászoktam' már, hogy gondolkozok, megújítsam majd az előfizetést. Egyébként a bal alsó képem a következő, márciusi számban szerepelt is az instagramos oldalon :) Természetesen könyvek is kerültek a kezem ügyébe. George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja könyvével jól esett visszacsöppenni A tűz és a jég dala ciklus világába; Jane Austen Büszkeség és balítélet klasszikusát pedig már hihetetlen régóta el szerettem volna olvasni!


Végre a blog külseje is megújult, hosszas agyalás után visszatértem az igazán minimalista stílushoz. Amikor az új design-t terveztem, sok képet készítettem, hogy még egyedibb fejlécet csinálhassak. A blogra végül ugyan nem került fel, de ez a tulipános lett a facebook oldal borítóképe. Volt szerencsém megnyerni a kiszemelt Rival de Loop Young körömlakkot (amiről egyébként már volt teszt is a blogon), mégpedig egy cuki Balea-s krém társaságában. Szerencsére az utóbbi időben nem volt hiány bejegyzésben. Végre összeszedtem az utóbbi hetek zsákmányait, valamint a Labello kékáfonyás ajakvaja is szerepelt a blogon.


instagram: daily_dii

You May Also Like

12 megjegyzés

  1. Nagyon guszták a kaják! Imádom a zabkását! :D

    VálaszTörlés
  2. Imádom a képeidet nézegetni, annyira szépek :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Én még új vagyok itt, de nagyon szépek a képek :) Jó ez a kis összefoglaló!

    VálaszTörlés
  4. Szuperek a képeid! Egyébként ezeket mind telóval csináltad? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Nem, sajnos mostanában 'csalok', ugyanis örülök, ha a telefonom annyi ideig működik, míg instagramon posztolom a képet :(

      Törlés
    2. Ja értem :) És a géped az milyen, ha meg lehet kérdezni? Mert annyira szépek ezek a képek, muszáj megtudnom, ha esetleg megdobnának egy zsák pénzzel, hogy vegyek magamnak új gépet :D

      Törlés
    3. Fú, ez egy elég régi gép, nem tudom, lehet e még egyáltalán kapni. Nem is olyan nagy tudású, habár én még elvagyok vele: Fujifilm finepix S6500 fd.

      Törlés
    4. Köszi szépen! :) Nem nagy tudású?! Gyönyörű képeket készítesz vele! :)

      Törlés
    5. Igazán nincs mit :) Huh, köszi szépen :) bár szerintem ez egy kicsit túlzás :D

      Törlés
  5. Oh, köszönöm szépen, lányok! :))

    VálaszTörlés