Home & decoration (by Pinterest)

by - április 03, 2015
Az utóbbi időkben a ruhák és szépségápolási termékek mellett egyre nagyobb szerepet kap a lakásdekoráció és rendszerezés az életemben. Mindig is imádtam a kreatív dolgokat, kiskorom óta rengeteg dekorációs ötletet valósítottunk már meg (édesanyámnak hála). A költözés napjának közeledtével azonban egyre tudatosabban keresem az inspirációs képeket és lakásdekorációs ötleteket, mivel is csinosíthatnánk majd a közös kis kuckónkat. Mivel albérletbe költözünk, eléggé meg van kötve a kezünk, de pár diy aprósággal és dekorációs elemmel mindenképp fel szeretném majd dobni a lakás megjelenését. Ehhez hívtam segítségül a pinterest-et, ahol most az apró részletekben vesztem el leginkább. Rengeteg ötletem vár megvalósításra már így is, a képek között csemegézve pedig egyre csak nő a teendői listám!


Egyébként pont emiatt regisztráltam újra a pinterestre, hogy egy helyre tudjam gyűjteni ezeket az inspirációs képeket. A lakás és dekorációs ötleteket tartalmazó, ezentúl állandóan új képekkel bővülő táblámat itt tudjátok megnézni. Engem már maguk a képek hangulata is sokszor elvarázsol!

Ti milyen dekorációs ötleteket szeretnétek megvalósítani?

You May Also Like

3 megjegyzés

  1. Egy olyan gardrób jó lenne :)

    VálaszTörlés
  2. Én is imádok szobát csinosítgatni, amikor felújítottuk a szobámat annak idején hónapokat töltöttem el azzal, hogy kiválasszam milyen tapéta, parketta, és bútorok legyenek. :3 Aztán persze sosem lesz teljesen készen egy szoba... Mindig találtam még valami apróságot, ami kellett bele. :)

    VálaszTörlés