Yves Rocher hajtöredezés elleni erősítő szérum

by - október 16, 2019
Azt vettem észre, hogy mióta Budapesten élek, egyre inkább romlik a hajam állapota - eleinte csak száraznak és fénytelennek éreztem, az utóbbi időben azonban kimondottan sprőddé és szálkásodásra hajlamossá vált (nem tudom, a frizzy hair-re van e magyar megfelelő). Így, a régen oly' egyenes hajamat kénytelen vagyok beszárítani, olykor pedig (főként, ha párás a levegő), a hajvasalóért nyúlni. Amivel persze megkezdődött az ördögi kör, ugyanis a hőtől még inkább szárazzá válik a hajam.. így a legnagyobb problémám az lett, hogy találjak egy olyan hővédő hajápolót, ami nem tartalmaz szilikont és nem olaj alapú/állagú.


'Az omega 6 és 9 zsírsavakban is gazdag jojobaolajjal gazdagított erősítő szérum védi a hőhatásnak kitett hajat, valamint erősíti a hajszálakat a hajtöredezettség mérséklése érdekében. A 230 °C-ig terjedő hővédő hatás elengedhetetlen az olyan hőtermelő eszközök által okozott károk elkerüléséhez, mint a hajszárító, hajvasaló..'

Végül úgy alakult, hogy a hajápoló talált meg engem: a lehető legjobbkor érkezett az Yves Rocher új hajerősítő széruma. A folyékony krémes állagú ápoló 100 ml-es, pumpás kiszerelést kapott, amiből egy-két pumpálásnyi tökéletesen elegendő a félhosszú hajamra. Alapvetően hajmosás után, még nedves hajon oszlatom el, így már hajszárításnál is véd a hőtől. De száraz hajon is előszeretettel alkalmazom, általában a reggeli fésülködés előtt. Hatása kiváló, azonnal ápol, miközben nem tapasztja össze a hajszálakat, nincs ragacsos érzet, nem zsírosít és nem nehezíti el a hajat. Az illata is nagyon finom, ami viszont hamar elillan.

Nem mondom, hogy csodaszer, mert próbáltam már jobb hidratálóhatással rendelkező hajvégápolót, összességében azonban nagyon látványos eredményt nyújt. Sokat segít a hajam megjelenésén, ami azonnal puhábbá és simábbá válik, plusz ugyebár hővédő hatással is rendelkezik, így számomra most ő a tökéletes töredezés és ‘frizzy hair’ ellen.

Ti használtok valamilyen hővédőt a hajatokra?

You May Also Like

0 megjegyzés