Eveline Cosmetics sminktermékek

by - október 20, 2019
Az Eveline Cosmetics márka számomra újdonság volt, mikor megkezdtem együttműködésemet a Krémvarázs.hu webshoppal, de az egyik legnagyobb kozmetikai gyártóról van szó Lengyelországban, és a lengyel szépségápolási termékekkel eddig jó tapasztalataim vannak, így bátran vetettem tesztelés alá az alábbi dekorkozmetikumokat is.


#1 - Szemöldök pomádé - soft brown (link)
Sosem használtam még ilyen jellegű szemöldökformázót, de ó te jó ég, hogy ez valami hihetetlen szuper! Féltem, hogy nem lesz könnyű, de egy álom a textúrája, egyszerű precízen dolgozni vele, pedig nem volt még gyakorlatom pomádéval. Egy idő után a krémes állag megszárad, így fixálja is a szemöldököt, de nem nyújt természetellenes hatást. Tartóssága kiváló, nap végéig meg sem mozdul (habár lemosni sem egyszerű, hiszen vízálló), 12 órát is simán kibír, nem kopik foltosan, nem pereg és nem maszatolódik el. Annyira megszerettem, hogy ha hosszú távon is így viselkedik, nem leszek hajlandó mást használni a szemöldökömre! A 4 g-os üvegtégely csavaros kupakkal rendelkezik, ami alatt egy külön védő lapult. A doboz tartalmaz még egy mini kétvégű ecsetet is, ami nem is a használhatatlan kategóriába tartozik, habár kényelmesebb rendes méretű ecsettel dolgozni. Elérhető még egyébként sötétbarna színben is, de ez a világos árnyalat is kellően sötét középbarna hajhoz.


#2 - All In One Face Illuminator krémes highlighter - light (link)
Ennek a highlighternek a színe a webshopos kép alapján azonnal megfogott, és szerencsére élőben sem kellett csalódnom benne, pont olyan, amilyennek vártam. Az üvegben halvány rózsaszínes csoda a bőrön is hasonlóan mutat, eldolgozva azonban ez az alapszín eltűnik és egy gyönyörű hideg (szatén)fényt ad a kiemelendő arcrészeknek (a kézfejemen látható swatch közvetlenül az ecsettel felkenve, valamint eldolgozással is). Inkább mondanám folyékony higlighternek, mint krémesnek, de egyáltalán nem túl folyós állagú, éppen kellemes. Szerencsére nincsenek benne zavaró csillámok. Könnyű eldolgozni és minimálisan építhető, de alapvetően nagyon kevés is elég belőle, így a 8 ml nagyon sokáig elég lesz. Az üveges kiszerelésről a kupakot lecsavarva egy kis ecset található alatta, mint a körömlakkoknál, ami nem túl minőségi, de én innen az ujjamra 'cseppentek' egy keveset és ütögető mozdulatokkal szoktam felvinni az arccsontomra a highlightert. Tartóssága is kiváló, állagából adódóan sokkal ragaszkodóbb rajtam, mint a kompakt púder változatok, nap végén is látszik egy enyhe fény az arcomon.


#3-4 - Glow and go! Extreme shine szájfény - 03 neutral nude & 02 candy pink
Ugyan én ősszel váltok a sötét matt rúzsokra (ez csak egyéni preferencia), ha éppen szárazabbak az ajkaim, szívesen viselek csak ajakápolót, vagy akár szájfényt is. Az Eveline új szájfénye 6 színben jelent meg, amiből most kettőt próbáltam ki. A 4,5 ml-es tubusok megjelenése egyszerű, de nagyszerű, az arany feliratok teszik kicsit különlegesebbé. A szűkített nyaknak köszönhetően a vágott végű szivacsos applikátor pont megfelelő mennyiségű szájfényt vesz fel, amivel könnyű dolgozni - ha nincs időm reggel precizitást igénylő rúzst felvinni, kiváló választás. A szájfénynek nagyon kellemes, édeskés illata van, valamint tele van mikrocsillámokkal - az extra ragyogás érdekében -, de ez inkább csak a tubusban látszik. A két szájfény egyébként csak árnyalatában tér el (mindkettő halványan színezi az ajkakat), állaga, finishe azonos. A textúráját közepesen sűrűnek mondanám, könnyen, egyenletesen terül és minimálisan hagy csak ragacsos érzést a számon, de többnyire nem is veszem észre, hogy viselem. Persze hamar megkopik, mint a legtöbb szájfény, evés, ivás után érdemes újrakenni.

Összességében tehát a szemöldök pomádé a kedvencem, rég szerettem meg ennyire sminkterméket, de szorosan mögötte áll a highlighter is az árnyalata miatt. A szájfényekbe sem lehet belekötni, azok közül is inkább a nude felé húz a szívem, csupán a tartósságával lehet probléma, mint a legtöbb szájfény esetében.

Ti ismeritek az Eveline sminktermékeket?

You May Also Like

0 megjegyzés