MUA Pearl Eyeshadow (24)

by - december 28, 2012

Ez a szemhéjpúder egy kíváló példa arra, hogy miért érdemes swatchokat nézegetni rendelés előtt, hogy tudjuk, mire is számítsunk majd. Már egy ideje tervben volt egy természetesebb rózsaszínes árnyalatú szemhéjpúder. A múltkori MUA rendelés előtt elég sokat böngésztem az interneten, hogy mit szeretnék rendelni. Így akadtam rá véletlenül a swatchok között erre a mono szemhéjpúderre, szerelem volt első látásra.


A csomagolás masszív műanyag, a teteje átlátszó, domború és rendesen bepattan a helyére, jól záródik. A hátulján egy papíron megtaláljuk az árnyalat számát, összetevőket, hogy meddig használható fel és hogy 2g szemhéjpúdert tartalmaz, ami elég kiadós mennyiség.


Használat közben sokkal lágyabb a szín, mint amúgy a csomagolásban, egy gyönyörű fényes rózsaszínről van szó. Elég 'tömött', a préselt szemhéjpúderek között is inkább a keményebb fajta, így nem porzik. Erősen pigmentált, talán szemhéjon nem annyira erős, mint a kézfejen, de ott is nagyon szépen mutat. A tartóssága kiváló, alap nélkül is gond nélkül kibír egy napot.


Nem nehéz megszeretni ezt a szemhéjpúdert, rosszat talán nem is tudnék rá mondani (ha kukacoskodni szeretnék, a domború tető tárolási szempontból nem előnyös). Mióta megvan, szinte minden alkalommal ezt használtam, csak ajánlani tudom. Gyönyörű szín, pigmentáltsága kiváló és nagyon tartós. Ráadásul az ára is baráti (teljes áron is csupán csak 1£).

You May Also Like

3 megjegyzés