Elhasználtam, elfogytak #3

by - szeptember 30, 2012
Már két olyan bejegyzés is volt, amiben az elhasznált termékeimet mutattam be. Az első kettő között két hónap telt el, úgyhogy egy kis rendszeresség miatt mostantól minden második hónap utolsó napján várható az ilyen jellegű poszt. Így néz ki a jelenleg összegyűlt kiürült dobozok összessége (zsúfolt kis kupac), már alig fértek el a dobozban, sok minden fogyott el egyszerre.


Alverde Clear Iszapos Arclemosó Tonik: A DM saját márkájáról van szó, ráadásul natúr kozmetikum. Mindennapos használat mellett több, mint fél évig elég volt (150ml). Külön bejegyzés nem volt, de ebben a posztban már tettem említést róla. Nekem nagyon bevált, újra is vettem.

FLP Aloe Mositurising Lotion: Évek óta megvolt ez a krém, még ajándékba kaptam. Csak 'vészhelyzetekben' használtam, mert nem akartam, hogy elfogyjon. Hatása szinte verhetetlen, én még nem találtam ennél hidratálóbb krémet, amiből ennyire kevés is elég, használata széleskörű. Az ára viszont számomra nagyon magas, ma már 4000ft felett van egy alig 120ml-es kiszerelés.

Isana Körömlakklemosó: Ez a Rossmann saját márkás, acetont tartalmazó lemosója eredményesen távolítja el a lakkot, de a bőrrel és körömmel kíméletes. Körömlakklemosóhoz képest az illata is nagyon jó, már a második ilyen flakonnal használom, legközelebb már a nagyobb kiszerelést fogom megvenni.


Caola Kamillás Hintőpor: Epilálás után igazi segítőtárs, megnyugtatja a kipirosodott, irritált bőrt. Szükség esetén száraz sampon helyett is ezt használom, a zsíros hajat egy kicsit frissebbé varázsolja, de kizárólag csak rövidtávon.

Balea Sárgadinnyés Tusfürdő: Erről már rengetegszer volt szó. A végére már nem élveztem annyira az illatát, de ez betudható annak is, hogy már nem volt meg hozzá a kellő nyári hangulatom. Mindenesetre szívesen használtam el.

Dove Go Fresh Gránátalmás Dezodor: Azért szeretem nagyon a Dove dezodorokat, mert alkoholmentesek, így közvetlen epilálás utáni használatkor sem csípnek. Ennek az illatáért oda vagyok, a gránátalmás tusfürdő miatt vettem meg, de annyira bevált, hogy újra is vettem.

Balea Kókuszos Testápoló: Szintén elég sokszor szerepelt már a blogon. Nagyon sokáig elég volt, több mint négy hónap alatt fogyott el. A végére már eléggé ráuntam, de meg voltam vele elégedve.


Wellness&Beauty Fürdősó - Citromfű & Bambusz: Kellemes, frissítő illata volt, nyárra pont tökéletes (még mindig lábfürdetőhöz használtam). Úgy vettem észre, több kellett belőle, mint a Kakaó & Jojoba-s társából. Miután elfogyott, nem is vettem új fürdősót, jelenleg tusfürdőt használok erre a célra.

Bella Intim Törlőkendő: Ezt tévedésből vettem meg, de lassan csak elhasználtam. Nem rossz, de annyira nem szépek az összetevői, hogy nem venném meg megint.

Nivea Powerfruit Relax Tusfürdő Minta: Kellemes az illata, ami zuhanyzás után is érződik a bőrön. Tetszik ez a zselés állag, ami miatt a mintában lévő kevés mennyiség is elég volt egy alkalomra.

Vichy Normaderm Teljeskörű Hidratáló Arcápoló Problémás Bőrre Minta: Egy ekkora mennyiségű krémből elég nehéz bármilyen tapasztalatot leszűrni, egy-két alkalom után szerintem nem túl fair véleményt alkotni. Első benyomásra viszont elég tetszetős, puhává varázsolta az arcom és másnap reggelre (este próbáltam ki) teljesen más volt a bőröm tapintása, mint szokott. Az ára miatt magamnak nem biztos, hogy ezt választanám (azért nem borzasztóan drága), bár az egészséges arcbőrért érdemes ennyit befektetni.


A napokban a körkefémet is sikeresen leejtettem, megadta magát: letört a nyele.
Nektek mi fogyott el mostanában?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. A Dove dezodorokat én is nagyon szeretem, nekem is pont most fogyott el! :) A Balea tusik pedig a kedvenceim! :)

    VálaszTörlés
  2. Szép kis termés ! Nálam is elfogyott pár dolog...hamarosan írok róluk! :)

    VálaszTörlés