Balea Grapefruitos Testápoló

by - szeptember 18, 2012
Mostanában egyre több Balea termékkel ismerkedek meg, ráadásul eddig szinte mindegyik be is vált, ezért szívesen kísérletezek továbbra is. Nem csoda, hogy ismét egy Balea testápoló csábított el.

Csomagolása a jól megszokott hatalmas 500ml-es tégely, ami jól záródik és egy alumínium fóliával is el van látva, így biztosak lehetünk benne, nem nyúlt bele előttünk senki, bár hátránya, hogy az illatot nem igazán érezzük így a boltban. Kibontva viszont azonnal feltárul az igazi grapefruit illat, ami nem tolakodó, de igen intenzív, bár bőrre kenve nem sokáig érezhető. Nekem abszolút télre való illat, tavaly egész télen grapefruiton éltem :)


Kicsit sűrűbb állaga van, nem folyik könnyen. Viszonylag hamar beszívódik, nem hagy maga után zsíros érzést. Szépen ápolja a bőrt, igazán puha lesz tőle. A lábamat minden nap be kell kennem vele, de a többi helyen elég hetente egyszer-kétszer használom. A panthenol tartalma miatt a nyári leégésekre is ideális (kár, hogy már ősz van). Viszont nem tartalmaz parabéneket, a többi összetevő is elég szép és színezékmentes!


Krémmánián az egyik kommentelő hívta fel a figyelmet arra, hogy komedogén, azaz olyan anyagot tartalmaz, ami pattanásra hajlamosoknak hátrányt jelent. Megkerestem, ez az összetevő pedig nem más, mint a kókuszolaj, ami ugyebár elég sok testápolóban és krémben előszeretettel fordul elő. Eddig nem tudtam, hogy ennek ilyen hatása lehet, mondjuk szerencsére annyira nem is érint a dolog. Nem akarok senkit elijeszteni a krémtől, én már a használata előtt felfigyeltem pár pattanásra a vállamon és a felkaromon, de nem akarnak elmúlni és nem tudom mitől lehet. Gondoltam érdemes megemlíteni, aki hajlamosabb ilyenre, figyeljen oda erre az összetevőre.


Ezek a tégelyes krémek ár-érték arányban amúgy is verhetetlenek (749ft volt az 500ml), ezzel viszont tényleg maximálisan meg vagyok elégedve. Fantasztikus illat, megfelelő hidratáltság, kellemes állag. Aki szereti a citrusfélék illatát, annak csak ajánlani tudom.

You May Also Like

1 megjegyzés