Lovely szemhéjtus

by - szeptember 27, 2012
Ez az egyik olyan termékem, amit a sok pozitív beauty blogger vélemény hatására vettem meg, bár az előző Avonos melléfogásom után kicsit szkeptikus voltam.


Egy kis műanyag dobozban kapott helyet a 4ml folyékony tus. A csomagolással semmi probléma, a kupak jól zár. az alakja nekem megfelel, a hosszú kupak miatt könnyű az ecsetet használni, teljesen kézre áll.


Nagyon vékony az ecsete, amivel könnyen húzhatunk vékony, de akár vastagabb vonalat is. Nekem szükségem volt egy kis gyakorlásra, mert eddig filces tust használtam, de egy-két alkalom után belejöttem, könnyen tanulható (a szememről valamiért képtelen voltam normális beállítású képet csinálni). A ecset elegendő festéket vesz fel. Tény, hogy nem pillanatok alatt szárad meg, de így legalább könnyen javítani tudjuk az esetleges hibákat. Utána viszont egy egész napot a helyén marad, még az esti másfél órás izzasztó edzést is túlélte. Tartóssága kiváló, így nem kell állandóan azon aggódni, elkenődött e.


Ezen a képen talán pont nem adja vissza, de nagyon szép erőteljes fekete színe van. Értem ezalatt, hogy nem csak halvány, szürkés vonalat lehet vele festeni, hanem szép élénk, igazi feketét. Nekem nagyon bevált, másik szín megvételén is gondolkozok. Ha jól emlékszek, teljes áron 599ft volt, tehát elég olcsón juthatunk hozzá egy nagyon jó minőségű tushoz.

You May Also Like

1 megjegyzés