Serum+ gyógynövényes krémek

by - szeptember 29, 2021
Év elején egy elég kemény térdgyulladásom volt - megint -, így örömmel mondtam igent a Serum+ gyógynövényes krémek tesztelési lehetőségére. A termékcsaládot a neves gerincspecialista, Dr. Kolonics Gábor és páciensei visszajelzéseinek segítségével fejlesztették ki, avagy magyar termékről beszélünk.


"A prémium minőségű krémekben egyedülállóan sok aktív hatóanyag és gyógynövény található, így természetesen és hatékonyan támogatják nem csak a sportolók mindennapjait."

A krémekhez webshopon keresztül juthatunk hozzá. A 100 ml-es tubusok egyforma megjelenést kaptak, a színeknek (és hatalmas feliratoknak) köszönhetően azonban könnyen tájékozódhatunk. A pattintós kupak jól zár, így kirándulások, edzések alkalmával is magunkkal vihetjük. Mindegyik krémből egy borsónyi elegendő, amit érdemes alaposan beledolgozni a bőrbe, hogy ne hagyjon fehér réteget és minél hamarabb beszívódjon, kifejthesse hatását.

Az Izomlazító a mindennapok fizikai megterheléseivel járó mozgásszervi fájdalmak megelőzésére és enyhítésére javallott. Magas gyógynövény koncentrációja révén hatékonyan és természetes úton segít a kellemetlen fájdalommal járó tüneteken. Nyugtatja az izmok, inak és szalagok terheléséből származó fájdalmat, gyorsítja azok regenerálódását. Felkenés után azonnal érződik, ahogy dolgozik a krém: eleinte hűsítő érzés társul hozzá, aztán valahogy mégis inkább melegítő hatása van. A Regeneráló 22 aktív összetevője és 14 féle válogatott gyógynövény kivonata révén ideális sportolás utáni regenerációhoz, illetve izomláz esetén vagy megterhelő fizikai igénybevétel után. Feketenadálytő tartalma gyulladáscsökkentő hatású. A kezelt bőrfelület ápolásáról a magas MSM, panthenol, kollagén és shea vaj tartalom gondoskodik. Élénkíti a kezelt testrész vérellátását, ezáltal felgyorsítja a test természetes regenerálódását. Gyömbéres, virágos illata igen erős, de számomra kellemes, mintha egy virágboltba lépnék be. A felkenéskor nem társul hozzá semmilyen érzés, mint amilyen esetleg az izomlazítónál volt, de egész rövid időn belül megmutatkozik a fájdalomcsökkentő hatása. A makacsabb gyulladást nyilván nem viszi le egyből, de nekem nagy segítség volt, valamint a kialakulás folyamatakor alkalmazva kiválóan bevált a gyulladás visszaszorítására, megelőzésére. A Sport elsősorban sportolás előtti bemelegítésre, valamint izomláz enyhítésére ajánlott. Sportmasszőröknek, gyógytornászoknak, illetve rehabilitációs kezelések kiegészítőjeként is ajánlott. Meglepően sokkal hamarabb szívódik be, mint a másik kettő, viszont nem sokkal a felvitele után egyfajta viszkető érzés lép fel. Ennek ellenére edzés előtt alkalmazva nagyon hasznosnak bizonyult a térdeim számára.


Összességében tehát, amennyiben gyulladás áll fent, az izomlazítót reggel, a regenerálót este alkalmazom, ez a kettő vált be leginkább, edzések előtt pedig a sportkrémet vetem be. Nagy pozitív visszajelzés még édesanyám, aki a közös nyaralásunk alkalmával (ugyanis oda is magammal vittem a krémeket) szintén kipróbálta őket és azóta már magának is rendelt a regenerálóból és izomlazítóból :) Ha pedig ti is szeretnétek megrendelni, a Serum+ csapata egy kuponnal kedveskedik nektek:

a "SERUM" szót használva 10% kedvezményt kaptok a krémek árából!

A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a róluk kialakított véleményem.

You May Also Like

0 megjegyzés