Ajakápoló kalauz

by - szeptember 23, 2021
Nyáron szerintem hajlamosabbak vagyunk elhanyagolni ajkunk ápolását, majd az őszies idő hirtelen beköszöntével kapunk észhez, hogy a szélnek és hidegnek köszönhetően rettentően kiszáradt a szánk. Amondó vagyok, sokkal könnyebb valamit megfelelő állapotban tartani, így én egész évben figyelmet fordítok az ajakápolásra, amihez az általam jelenleg használt termékeket szeretném most bemutatni nektek.


Eveline S.O.S. Expert Intenzív hidratáló ajakmaszk (link)*
Elsősorban a kíváncsiság hajtott az Eveline Cosmetics ajakmaszk választásakor, ugyanis elég viccesnek tűnt az ajak alakú termék. A doboz három külön csomagolt, arany színű, zselés maszkot tartalmaz, ami hatalmas, felhelyezve bőven túllóg a számon. Ez egyébként nem probléma, mert szeles időben a száj körüli területet is hidratálja. Nyílást ugyan kapott, de nem érdemes közben enni, inni, vagy beszélni, mert hajlamos elmozdulni, ráadásul nem annyira finom az íze, ami akaratlanul is érződik valamennyire :) Viszont meglepődtem, mert elég jó hatása van, valóban hidratál, de a teljesen kiszáradt ajkaimnak nem nyújtott azonnali megoldást.

Avon True tápláló ajakolaj - Shimmering Petal*
A csillámokat tartalmazó, rózsaszín, de felkenve már teljesen átlátszó ajakápoló textúrája inkább mint egy szájfényé, szerencsére nem túlzottan olajos. Ennek ellenére azért érződik, hogy ápolni is hivatott. Az ajkaim nem ragadnak össze tőle és a hajam is maximum csak az első pár percben hajlamos beletapadni. Az applikátorral könnyen felvihető, szép fényt ad az ajkaknak és egész sokáig fent is marad, nem tűnik el, szívódik fel azonnal. Hidratáló hatása nem rossz, de inkább megelőzésre, szinten tartásra vált be. A 7 ml kiadós mennyiség, rendszeres használata mellett is csak a fele fogyott el fél év alatt.

Rival loves me Fresh mint ajakradír
Még a Rossmann sajátmárka átnevezésekor (egykor Lovely név alatt futottak a sminkek) 30%-os kedvezménnyel lehetett hozzájutni a termékekhez és nyilván nagyon kíváncsi voltam az arculatváltásra. Mivel ajakradírom nem volt, gondoltam, végre kipróbálok egyet. De bevallom, elsősorban a cuki kis tégely fogott meg (amiről a feliratot épp a fotózás közben sikerült lekaparnom). A benne található mentol pezsdítő hatása érződik, a cukorszemcsék pedig jól radíroznak. Nagyon kevés is elég belőle. Egyedül az olajos érzést nem kedvelem benne, ami elsősorban a radír lemosásakor zavar, valahogy kényelmetlenné teszi a használatát.

*A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a róluk kialakított véleményem.

Ti milyen ajakápoló termékeket használtok jelenleg?

You May Also Like

0 megjegyzés