Hasznos vagy luxus szépségápolási termékek? #1

by - május 19, 2020
Bizonyos szépségápolási termékeknél jogosan tesszük fel a kérdést, hogy esetükben valóban hasznos dologról, vagy csak marketingfogásról van szó. Persze a luxus fogalma is relatív, de nekem az alábbi posztban említett termékek első hallásra épp a határvonalon lebegnek, ezért teszteltem őket, hogy valóban hatásosak-e vagy csak az érzékeinket kényeztetik.


Revitalash Revitabrow® Advanced szemöldökszérum
Annak ellenére, hogy beauty blogger vagyok, a szemöldökszérum számomra már egy kicsit a luxus kategóriába esik. Habár lehet azért, mert nincs problémám a szemöldököm dússágával, így eddig nem foglalkoztatott a téma. A Revitalash szemöldökszéruma ígérete szerint helyreállítja a kémiai és környezeti hatások okozta sérüléseket, a szemöldököt egészségessé, a szemöldök szálakat rugalmassá és fényessé teszi. Az applikátorral könnyen felvihető a szérum, amitől nem ragadnak össze a szálak és szerencsére hamar is beszívódik. Habár én az esti rutinomban alkalmazom, fontos, hogy lefekvéskor ne maradjon nedves a szemöldököm, különben képes vagyok elaludni :D azonban szerencsére ezzel a termékkel ez nem fordul elő. Mint ahogy említettem, mivel nincs kifejezetten problémám a szemöldökömmel, ezért ritkán, inkább csak a vasárnap esti ápolási rutinomban alkalmazom, azonban ez a kevés alkalom is elegendő ahhoz, hogy puhábbá, ezáltal szebbé varzsolja a szemöldök szálaimat.

Eveline Gold Lift Expert intenzív ránctalanító szem alatti tapasz
Az arany a komzetikai iparban ismét népszerű összetevő lett, ugyanis számos módon segíti fenntartani, javítani a bőr egészséges állapotát - többek között fokozza a kollagén- és az elasztin termelést, nagy vízmegkötő képessége révén pedig rendkívül hidratálja a bőrt. Az Eveline szem alatti tapasza hidratálja, felfrissíti és ragyogóvá varázsolja a bőrt, azonnali, intenzív lifting hatást ígérve. A szokásos alakú szemmaszkok egy merev műanyag csomagolásban lapulnak, amik folyadékban úsznak, vagyis kellő mennyiségű nedvességgel vannak átitatva. Ennek ellenére felhelyezés után nem csúsznak el, a 15-30 perces hatóideig a helyén maradnak. Én bő fél óra után vettem le a tapaszokat, a hatás pedig teljesen lenyűgözött: az apró, kezdetleges ráncokat látványosan feltöltötte, gyönyörű kisimult lett a szemem alatti terület. Persze ez csak ideiglenes hatás, fontos események, kialvatlanság esetén azonban tökéletes azonnali megoldást nyújt.


Yves Rocher fejbőrradír városi hatások ellen
Nah ennél - a számomra először rendkívül furcsa - hajápolási terméknél már az első használat közben éreztem, hogy imádni fogom. Az Yves Rocher fejbőrradírja moringamag hozzáadásával veszi fel a harcot a városi hatásokkal (por, szmog, stb.) szemben. Védi a hajat a külső káros hatásoktól, amik elnezehezítik és nem hagyják szabadon lélegezni. Az állaga kellemes géles, még habzik és tisztít is, így utána sokkal kevesebb samponra van szükség. A benne található radírozószemcsék (amik 100%-ban természetes eredetűek) hatalmasak, mintha sókristályok lennének (egyébként az összetevői között a só szerepel az első helyen, szóval feltehetőleg tényleg az), de nem sértik fel a fejbőrt. Egy kicsit nehézkés eloszlatni a hajon ezeket a szemcséket, hogy a fejbőrhöz jusson belőle, de érdemes vele megszenvedni és legalább a kiöblítéssel nincs semmi probléma. Összességében azt kell, hogy mondjam, nagyon megszerettem ezt a fejbőrradírt, mert évek óta ez az első termék, ami a hajam zsírosodását lassítja, egy nappal ki tudom vele tolni a hajmosást. Ráadásul 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, míg szilikon-, parabén- és színezékmentes.

Ti milyen luxusnak számító szépségápolási terméket használtok?

You May Also Like

0 megjegyzés