Green Pharmacy testradír muscat rózsa és zöld tea kivonattal

by - április 02, 2019
Számomra eddig ismeretlen volt a Green Pharmacy lengyel natúrkozmetikai márka, de többek között ezért is szeretek az együttműködések lehetőségével élni - így akár olyan márkákat is megismerhetek, amik eddig esetleg elkerülték a figyelmemet. Régen egyáltalán nem kedveltem a rózsa illatú dolgokat, pedig magát a virágot szeretem, valamilyen indíttatásból most mégis megakadt a szemem ezen a testradíron. Biztos, öregszem, de nem hagyott nyugodni a gondolat és végül a kíváncsiságom győzött, és milyen jól tettem, hogy kiléptem a komfortzónámból!


'A természetes só és cukor kristályok tisztítják, ápolják, frissítik a bőrt. A kellemes aroma teljes kikapcsolódást nyújt a testnek és léleknek. Gyengéden hámlasztja a bőrt, javítja a mikrokeringést. Az egzotikus shea vaj kisimítja, hidratálja, táplálja és regenerálja a bőrt. A muscat rózsa kivonat nyugtatja és hidratálja a bőrt, míg a zöld tea védi a bőr fiatalságát. Bőrét simává és puhává varázsolja.'

A 300 ml-es műanyag tégely nem túl merev, de kellően masszív, a csavaros kupak alatt pedig fémfólia védi a parabén-, szilikon-, SLES és SLS mentes testradírt. Használatkor nagyon kényelmes ez a széles és lapos tégely, az igazán tavaszias, rózsaszín, rózsás címkéért pedig szimplán oda vagyok. Az illata egyszerűen mesés, kellemes, friss rózsás, egyáltalán nem a tolakodó fajta. Egyébként a csomagolás mellett maga a testradír is (puncs) rózsaszín.


A cukorszemcséket tartalmazó bázis olajos állagából adódóan jól terül, a testradírt könnyű eloszlatni a kívánt területen, vizes bőrön eldolgozva nem potyog. A kicsi cukorszemcsék nem durván, de jól radíroznak. A combom kimondottan hidratált és puha lesz tőle, hiszen a szemcsék radírozó hatása mellett a benne található rózsa olaj ápol, míg a zöld tea kivonat antioxidáns hatásáról is ismert. Úgyhogy zuhanyzás közbeni testápolóként is abszolút megállja a helyét, használata után nem igényel a bőröm külön testápolót (ami az én rendkívül száraz lábszáram esetén igen nagy szó), mindezt anélkül, hogy egy zavaró olajos réteget hagyna maga után. Nem mondanám, hogy kifejezetten gyorsan fogyna, egy alkalomra nem kell belőle túl sok, a kiszerelés is kiadós, de szívem szerint minden zuhanyozás alkalmával használnám! Szerintem ez mindent elárul, szinte az első használat után kedvenccé avanzsált, amit állagának, hatásának és illatának egyaránt köszönhet a termék.

Ti milyen testradírt használtok?

You May Also Like

0 megjegyzés