Avon Planet Spa Korean Charcoal termékcsalád

by - április 24, 2019
Februárban debütált az Avon Planet Spa új, aktív szenet tartalmazó mélytisztító arcápolási vonala, ami a következő hónapban egy testradírral is kiegészült. Az aktív szén az elmúlt időben ismét felkapott összetevő lett a szépségápolásban, holott kutatások még nem igazolták a porított faszénnek tulajdonított ilyen jellegű jótékony hatását. Ennek ellenére - feltehetőleg - az óriási aktív felületének köszönhető megkötőképességét igyekszik használni a kozmetikai ipar is.

'A Planet Spa legújabb mélytisztító családja az aktív szén erejével lép fel a hatékony arctisztításért. Az aktív szén hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és felszívja a felesleges faggyút, mélyen tisztítja a bőrt, miközben segít szabaddá tenni az eltömődött pórusokat.'


Avon Planet Spa Korean Charcoal testradír
Kifejezetten oda vagyok a csomagolásért, mind a tubus anyaga, mind pedig a kialakítása igen tetszetős. A kupak teljesen jól zár, az adagolónyílás megfelelő mennyiségű testradír kinyomását teszi lehetővé erőlködés nélkül. A sötétszürke, krémesebb állagú testradír apró szemcséket tartalmaz, amik finoman, de hatékonyan radíroznak. Nem nyújt olyan intenzív hámlasztó hatást, mint egy cukorszemcséket tartalmazó radír, lábszárra nekem kevés, karra és egész testre viszont pont ideális. Valamiért féltem, hogy szárítani fog, de kifejezetten puha bőrt eredményez, ami így külön hidratálást sem igényel.

Avon Planet Spa Korean Charcoal mélytisztító arclemosó
A Planet Spa vonaltól megszokott luxus érzés az arclemosó kialakításánál számomra elmarad, ez a műanyag valahogy nem nyújt professzionális megjelenést. A pumpás megoldás azonban nagyon kényelmessé teszi a mindennapi használatot, ami ráadásul teljesen zárható, így utazáskor sem kellett aggódnom, hogy véletlenül kifolyik a termék. Az esti rutinom részeként arctisztításhoz (nem a smink lemosáshoz!) egy pumpálásnyi arctisztító elegendő, aminek ugyan sűrűbb, de nem kifejezetten krémes állaga van. Egyáltalán nem habzik, lemosásakor viszont így is tisztaság érzetet ad. Használatakor érdemes valóban bő vízzel leöblíteni, ugyanis a sötétszürke lemosó előszeretettel ragaszkodik az arcbőrhöz. Után minimálisan húzódik a bőröm, de nem szárít. Összességében tehát teljesen jól végzi a dolgát, maradéktalanul eltávolítja a szennyeződést, egyedül csak az erőteljes illatával nem sikerült megbarátkoznom (ami egyébként a testradírnál egyáltalán nem zavart).


Planet Spa Korean Charcoal testradír (200 ml): 1899 ft
Planet Spa Mélytisztító arclemosó (150 ml): 1499 ft
Planet Spa Mélytisztító, lehúzható arcmaszk (50 ml): 1499 ft
Planet Spa Szivacs szénkivonattal: 1000 ft

Ti használtok valamilyen aktív szenet tartalmazó szépségápolási terméket?

You May Also Like

0 megjegyzés