Yves Rocher tápláló tusfürdő krém zabkivonattal

by - október 10, 2018
Szeptemberben jelent meg újdonságként az Yves Rocher zabtejet tartalmazó, tápláló tusfürdő kréme. A hűvösebb idő beköszöntével, bőröm megfelelő hidratáltsága érdekében a gél állagúakról egyébként is a krémes tusfürdőkre szoktam váltani, így rendkívül kíváncsi lettem erre a formulára.

A fürdőkrémben található zabtej bio mezőgazdaságból származó zab kivonata, mely ugyan csak az INCI végén tűnik fel, ezen kívül azonban más tápláló összetevőket is tartalmaz. Ígérete szerint a növényi olajokban gazdag összetételének köszönhetően már használat közben puhítja a nagyon száraz bőrt, óvja azt a kiszáradástól.


A környezetbarát ökotubus 200 ml tusfürdő krémet tartalmaz. Teljes áron 1290 ft-ért juthatunk hozzá, ami már nem az olcsó kategória, viszont nem zöld pontos termék lévén felhasználhatók rá a különböző kedvezmények. Ugyan szeretem, ha egy tusfürdőtől illatfelhőben úszik a fürdőszoba, ez a semleges illat annyira jól esik a forró zuhany alatt, abszolút relaxáló hatással van rám. A textúrája valóban igen krémes, kellőképpen habzik, de valahogy más, mint egy szimpla krémes tusfürdő: annál tartalmasabbnak mondanám. Értelemszerűen nem szárít, használata után nem húzódik a bőröm és nem is feltétlen érzem azt, hogy egyéb hidratálást igényelne, jobban mondva nem minden nap szükséges zuhanyzás közben/után külön hidratálnom (kivétel ez alól a rendkívül száraz lábszáram). Egyébiránt megfelelően tisztít és könnyű leöblíteni.

Egyetlen negatívumként azt tudom felhozni ellene, hogy egy átlagos tusfürdőhöz képest több kell belőle, néha nehezen is találom el a kellő mennyiséget, így nem éppen gazdaságos. Ettől eltekintve mégis megéri az árát, ugyanis, ha csak nem extrém száraz bőrünk van, nincs szükség mellette testápolóra a mindennapokban.

Ti milyen tusfürdőt preferáltok ősszel?

You May Also Like

0 megjegyzés