Blog szülinap & első outfit a Wish for beauty-n

by - április 06, 2018
A blog szülinapja alkalmából mindig igyekeztem összefoglalásként egy kis szösszenetet írni az elmúlt egy évről. Tavaly azonban ez elmaradt, ugyanis úgy éreztem, abszolút egy helyben áll a blog - mind tartalomban, mind ami a követőket illeti. A sok elbizonytalanodás ellenére azonban most, 6 év elteltével is itt vagyok, és ha ugyan nem is olyan rendszeresen, de megosztom a gondolataimat bejegyzések formájában az olvasóimmal ❤

Természetesen a blog minimálisan változik velem és az érdeklődési körömmel együtt, mindazonáltal mostanában tudatosan is szeretném, ha több minden szerepet kapna ezen a platformon (újonnan igyekszem a szépségápolás mellett az életmód kategória felé is elsodorni a blog tematikáját). Erre kiváló lehetőséget nyújt a Manzara webshoppal való együttműködésem, ami tökéletes alkalom volt, hogy kipróbáljam magam ebben is és kicsit - nagyon - kilépjek a komfortzónámból.


Lehet unalmasnak nevezni, hogy állandóan a kényelmi zónámon belül maradok, ha öltözködésről van szó, de szerintem teljesen érthető, ha olyan ruhákat hordok, amikben jól érzem magam. Az utóbbi időben az abszolút basic, kényelmes ruhadarabokat preferálom, de a monotonitás elkerülése végett szeretem ezt egy kis csavarral megspékelni, ami egyet jelent a hát- vagy vállkivágású felsőkkel. Így nem csoda, hogy amikor először megláttam a honlapon a hátul kivágott, fűzős megoldású pulcsit, az első gondolatom az volt, ez egy az egyben én vagyok. Most pedig végre itt a tavasz, a bőrkabátok, tornacipők, kivillanó bokák időszaka! A koncepció tökéletes megoldást nyújt arra, ha nem érezzük jól magunkat a bonyolultabb szabású, esetleg mintájú felsőkben, de mégis olyat viselnénk, ami valahol eltér az átlagostól. Az első ránézésre egyszerű felsővel viszont egy kis különlegességet csempészhetünk a dolgos hétköznapokba, miközben nem válik közönségessé tőle az ember.

Esetleg szokatlan lehet a vastag kötött pulcsi kivágott hátrésszel, de tavasszal, a barna szín miatt pedig főként ősszel teljes mértékben kihasználható darab (sőt én egyébként télen is hordok hasonlókat, réteges öltözködéskor egy-egy kivágott rész egyáltalán nem okoz problémát). Az, hogy oversize stílusú, teszi fel az i-re a pontot, mivel a nehezebb reggeleken nincs is kézenfekvőbb megoldás, mint a jól bevált lenge pulcsi - farmer páros. Fekete nadrággal társítva azonban még magassarkúval is gond nélkül el tudom képzelni, imádom az ilyen univerzális darabokat! Egyetlen hátránya a melltartó kérdése lehet, ugyanis a mély kivágás majdnem az egész hátat szabadon hagyja, de hát pont ezért szeretem annyira.


A pulcsi minősége egyébként kifogástalan, kényelmes viselet. Az anyaga is kellemes, nincsenek rajta eldolgozási vagy anyaghibák. Jóllehet ez éppen one size, de amit mindenképp szerettem volna megemlíteni a webshoppal kapcsolatban, hogy minden ruhához külön fel van tüntetve egy táblázatban részletesebben a méretezés, ami online ruhavásárlás esetén kimondottan előnyös. Ráadásul igen széles a kínálat, bőrkabátok, felsők sokaságából válogathatunk magunknak.

Gondolom azzal nem mondok újat, hogy mindig is jobban szerettem a kamera másik oldalán állni, de hasonló poszt készítése régóta mozgatja a fantáziámat. Nem akarok mentegetőzni, de nem volt könnyű a kivitelezés, nehéz profi fotós nélkül dolgozni, ráadásul nagyon nem vagyok fotogén és a szél is szétfújta a hajam. Bőven van hova fejlődni, mindezek ellenére nagyon örülök, hogy végre ebben is kipróbálhattam magam :)

Ti szeretitek a hasonló ruhadarabokat?

You May Also Like

10 megjegyzés

  1. Jó kis pulcsinak tűnik, én is kedvelem az ilyen lezser stílust. (-: A képek is jók lettek szerintem; én sajnálom, hogy az arcod "félbe van vágva", nem hiszem, hogy nem vagy fotogén, nekem úgy még jobban tetszett volna. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a vicces, hogy az egyik kép tényleg vállalhatatlan lett volna teljes arccal - pont belepislogtam, ennek ellenéra az lett az egyik legjobb fotó, ugyhogy muszáj voltam valahogy megoldani :D

      Törlés
  2. Ha jól érzed magad a komfortzónádban és nem igényled annak elhagyását, akkor miért is kéne kilépni onnan? :) Csinos szett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen jogos! Néha szeretnék kicsit nőiesebben öltözni, habár egy-egy konferencia vagy színház erre tökéletesen elég is nekem :)

      Törlés
  3. Nekem nagyon tetszenek a képed, és a bőrkabi is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Ezt a műbőrdzsekit egyszerűen imádom, de lassan keresnem kell helyette másikat :'(

      Törlés
  4. Boldog blogszülinapot, először is! Másodszor ez most eszembe juttatta azt, amikor egyszer kitaláltam, hogy outfit posztokat fogok gyártani, csak azok nem ilyenek voltak, hanem sokkal-sokkal rosszabbak, szintén "unalmas" ruhákkal :DDDDD Én nem hiányolom az arcod (félre ne értsd :DDD), én is sokkal jobban szeretem, ha nem látszik a sajátom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!
      Ha jól emlékszem, anno állvánnyal próbáltad meg kivitelezni a fotózást? Még az az opció is felmerült bennem :D Egyébként sok esetben pont az 'unalmas' öltözködésem miatt nem voltam érdekelt a dologban, hogy ilyen tartalmat gyártsak :)

      Törlés
  5. Boldog blogszülinapot. :)

    Nagyon tetszik ez az outfit poszt is, mint kb. minden a blogodon, szívesen nézegetem a fotóid, imádom az egész blogodat, ahogy össze van rakva. :) Az arcod nekem sem hiányzik (engem se érts félre :D :D :D), szerintem így is nagyon jól átjön amit megszerettél volna nekünk mutatni (sőt, ha egész fotók lettek volna, akkor inkább a sminkedet nézegetném, sok divat bloggert azért követek, mert de jók a napi sminkjei :D). Amúgy nagyon tetszik ez a pulóver, hát így a szép idő közeledtével valami vékonyabb kivitelezésben lehet keresek hasonlót.

    Amúgy egyszer én is megpróbáltam outfitfotókat készíteni állvánnyal, és imádtam is, nem messze a lakástól elég jó helyszínek is vannak, szóval nem tudom miért nincs azóta sem, úgyhogy köszi az inspirációt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :))
      Én teljesen rá vagyok kattanva 1-2 éve ezekre a kivágott felsőkre, van vékonyabb anyagúból készült, na meg pólóm is :D
      Kíváncsi lennék tőled is ilyen bejegyzésre, úgyhogy hajrá!

      Törlés