Elhasználtam, elfogytak #17

by - május 01, 2015
A mostani bejegyzésben szereplő elhasznált termékek három hónap alatt gyűltek össze, a rovat valahogy a szokásoshoz képest csúszott egy hónapot. Így viszont egyszerre viszonylag sok üres doboztól tudok majd megválni. Lássuk csak, mit is sikerült elhasználnom az utóbbi időben!


Balea Body Borotvagél érzékeny bőrre (Aloe verával)
Ez a második ilyen borotvagélem, de nem valószínű, hogy valaha újravenném. A dolgát teszi, viszont nem kényelmes a használata, ugyanis a gél nem habosodik fel annyira, hogy könnyen el lehessen kenni a kívánt területen - legalábbis lábszárra nekem nem igazán vált be.

Balea Fügés-csokoládés tusfürdő (teszt)
Nem mai darab, pontosan két évvel ezelőtti limitált kiadású ez a macaronos tusfürdő. Eddig nagy becsben tartogattam, a lejárati dátum közeledtével azonban kénytelen voltam elhasználni. Még mindig imádom, talán sose tudnék ráunni. Szerintem a valaha volt legjobb limitált illata volt a Baleának.

Balea Sensitive Golyós deo (Aloe verával) (teszt)
Újra megpróbálkoztam ezzel a golyós dezodorral, ami télre (hűvösebb napokra) tökéletes választásnak bizonyult. A semleges illata miatt kedvelem nagyon, amitől nem lett nap végére sem kellemetlen szagom. Habár nem vagyok golyós dezodor párti, ezzel teljesen kibékültem és még a ruhán sem hagyott foltot.

Rival de Loop Szappanmentes arclemosó gél (teszt)
Tetszett, hogy tényleg ennyire géles, zselés az állaga, ami kicsit habzik. A szennyeződést és sminket (a szememre természetesen nem használtam) maradéktalanul és kíméletesen távolítja el. Nagyon elégedett voltam vele, kizárólag a denaturált alkohol és parfüm összetevői miatt nem venném újra.


Alverde Testvaj (25 éves jubileumi limitált kiadás) Gránátalma és kakaóvaj | Hibiszkusz és sheavaj (teszt)
Az illatuk kellemes volt ezeknek a limitált kiadású testvajaknak, viszont számomra nem voltak kellően sűrűek. Ha már testvajnak vannak titulálva, legyenek is olyanok :) Egyébként kellően hidratáltak, de ezt a tulajdonságukat sem mondtam volna kiemelkedőnek.

Alverde Testvaj Makadámdió és karitévaj
Az 'original' makadámdiós testvaj kipróbálását nem is tudom, miért halogattam idáig. Nagyon örülök, hogy állandó tagja a kínálatnak, ugyanis mindig bátran fogok visszatérni hozzá. Nagyon megszerettem az illata, állaga és hatása miatt.

Isana mangó-guava ajakápoló (teszt)
A kellemes bogyós illata miatt nyűgözött le ez az ajakápoló, ami egy természetes fényt adott az ajkaknak, így leginkább akkor használtam, ha mentem valahova. Hidratálóhatása közepes, cserébe viszont nagyon sokáig elég volt.


Maybelline Superstay Better Skin alapozó minta
Vegyes érzéseim vannak ezzel az alapozóval kapcsolatban, habár csak egy kis mintát volt szerencsém kipróbálni. Nagyon tetszett a hatása, hogy ilyen szépen fed és egységes, valamint matt bőrt eredményez. Viszont - lehet a túl sok mennyiség miatt - nem tudtam úgy elkenni az arcomon, hogy ne lehessen észrevenni, egyszerűen láttam, hogy van rajtam egy réteg alapozó.

Avon Cheris parfüm minta
Bevallom őszintén, nem vagyok híve ezeknek a parfümmintáknak, én az összesben szinte csak az alkoholt érzem. A vége felé már egészen érződött maga a parfüm is, de így nem tudnék nyilatkozni róla, hogy tetszik e vagy sem.

Ti használtok ezek közül valamit? Nektek mi fogyott el mostanában?

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. A parfümök közül én a teljes kiszerelésekkel vagyok úgy ahogy te a mintákkal, legalábbis a Douglasban kapható parfümöket, ha megakarom szaglászni állandóan tömör alkohol szagot érzek.. :S

    VálaszTörlés
  2. Van egy Balea-deom, csak otthonra merem használni, mert nem igazán gátolja az izzadást.

    VálaszTörlés
  3. Az alverde testavajakat én kézkrémnek használom, annak szerintem nagyon jól beválnak. :) Már az egész téli kollekciót elhasználtam, most kaptam még egyet a téliből, és egyet a 25 éves kollekcióból. :)

    VálaszTörlés
  4. Ezzel a Baleas deóval én is próbálkoztam, végül anyukámnál landolt, mertén utáltam. Nem szeretem a golyós deókat, és az illata se tetszett. Nem beszélve arról, hogy nem sokat ért számomra...

    VálaszTörlés