Alverde Testvaj - 25 éves jubileumi limitált kiadás

by - november 18, 2014
Az Alverde időnként meg szokott jelentetni limitált kiadású testvajakat, amelyeket személy szerint én mindig alig várok! Amikor megpillantottam az akkor aktuális magazinban ezt a 25 éves jubileumi kiadású szettet, azonnal rohantam is megvenni, nehogy lemaradjak róla, ugyanis nagyon hamar el szokták kapkodni őket. Teljes áron 899ft-ért juthattunk hozzá, ami igen jutányos ár három darab 50 ml-es testápoló vajért. (Persze én akciót akcióra halmoztam, így alig több, mint 600ft-ot fizettem értük.) Szerintem már nem igazán lehet vele találkozni, viszont helyette megjelent a DM polcain a tavalyról ismerős karácsonyi limitált kiadású testvaj trio (annyi különbséggel, hogy idén a sült almás helyett egy vérnarancsos kapott helyet). Szinte hihetetlen, hogy képes voltam ellenállni, hogy azt is megvegyem (bőven van mit elhasználnom, ami a testvajakat illeti), no de ne térjünk el ennyire a tárgytól :)


Ismét egy papírdobozban, szorosan egymás mellett helyezkedik el a három testvaj, amik különböző ápoló összetevővel és illattal rendelkeznek. Most a rózsaszín tégely mellett döntöttek, ami számomra inkább tavaszias, mint őszies, de ez már csak részletkérdés. Idén viszont nem követtem el azt a hibát, hogy mindet kibontottam egyszerre (nem szeretném, hogy bármelyik is használaton kívül megromoljon), így most csak az aloe vera és mangómagvajas változatról tudok nyilatkozni.

Egyébként mindhárom testvaj az Alverdétől megszokottan nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket, tartósítószert, ásványi olaj alapú és állati eredetű összetevőket (vegán termékek).


Először is kezdeném a krém 'gyengéjével', az állagával, ugyanis az egyáltalán nem vajas, inkább egy sűrűbb testápolónak mondanám, ami tégelybe van zárva. Ez nem is lenne probléma, de télen az igazi testápoló vajat preferálom és különben is, akkor ne nevezzék vajnak, hanem simán csak testápolónak - szerintem. Viszont így könnyű eloszlatni a bőrön. Nem csak a külseje, hanem a jelenleg kipróbált, aloe vera és mangómagvajasnak az illata is inkább üde tavaszias, amin a mangót lehet érezni. Bár ez egyáltalán nem a friss gyümölcs illata, inkább édeskésebb, de abszolút kellemes. Engem egy gyerekkori rágógumira emlékeztet, szóval használata közben mindig nosztalgiázok :) Igazán hamar be is szívódik, ennek ellenére egyáltalán nem rossz a hidratáló hatása, puha és ápolt bőrt eredményez, pláne ha minden este hasznájuk. (Habár nem annyira testes krém, mint például a makadámdiós változat, utóbbi ebből a szempontból jobban teljesít.)

Összességében ismét egy kellemes 'testvaj' szettel örvendeztetett meg bennünket az Alverde, mondjuk nem érzem olyan erősnek a mezőnyben, mint a karácsonyi változatát, de teljesen elégedett vagyok vele és szívesen használom, főleg esténként. De ha esetleg reggel zuhanyzom, akkor is gond nélkül előkapom. Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek a másik két illatra is! Mondjuk ha továbbra is ilyen ütemben fogyasztom, hamarosan sor kerül a következőre is.


Ti beszereztétek ezt a testvaj szettet? Melyik illat a kedvencetek?

You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Nagyon vártam, a tavalyi telitalálat lett nálam, azonban ezt nem vettem meg.. nem tetszik az illata, télen jobban kedvelem a fűszeresebbeket, ünnepieseket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én úgy gondolom, ezt tavasszal kellett volna kidobniuk, karácsonyra meg ugye maradt volna a karácsonyi :) Nincs nagy időbeli eltérés a két szett kiadása között, ami megint furcsa - őszre/télre pedig azok az illatok tényleg kívánatosabbak :)

      Törlés
  2. Egy Instagram képet látva az idei karácsonyi kiadásról egyből rohantam is a boltba, nehogy úgy lecsússzak róla, mint tavaly, de többszöri keresés után sem találtam, így megvettem ezt. Igaz, ajándékba vettem, de nagyon csábító a gondolat, hogy magamnak is beszerezzek belőle egyet, de ez lehet már csak a téli kiadással fog megvalósulni, ha összefutok vele az üzletben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én inkább a karácsonyi szettet ajánlanám, pláne ha kedveled a tipikusan őszi/téli illatokat! :)

      Törlés
  3. Én a karácsonyi kiadást vettem meg nemrég. Nem vagyok tőle elájulva, de nem rosszak az illatok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a (tavaly) karácsonyit kifejezetten szerettem, alig akartam elhasználni őket :)

      Törlés