Apró örömök

by - november 20, 2014
A mostani bejegyzésben azt a pár apróságot mutatnám be nektek, amik az elmúlt napopkban kerültek hozzám, ugyanis több minden is várt rám a postaládában. Nagyon szeretem az ilyen kis örömforrásokat, amik egy picit mindig szebbé varázsolják a napomat - ugyanis minden apró boldogságot okozó alkalmat meg kell ragadni!

Kezdeném is a sort a leghamarabb érkezett dologgal, ami nem más, mint a Nivea új testápoló teje. Azon szerencsések közé tartozom, akit kisorsoltak a Nivea Cocoa Indulging testápoló tej tesztelésére. Sajnálatos módon az összetevői miatt nekem nem felel meg (mennyi baj van velem!), de édesanyám szívesen átvette tőlem, hogy tesztelje/elhasználja :) Kézfejre kipróbáltam, az illata kellemes, nem túl sűrű krém, ami gyorsan be is szívódik. Nem sokkal később pedig egy arcápolási mintákat tartalmazó levél is jött. Az új dolgok tesztelésére, illetve a különböző termékminták kipróbálására bárkinek lehetősége van, csak figyelemmel kell követni a Nivea honlapját.


A KKCenterHk-val való kollaboráció legutóbbi választottja egy csomag körömmatrica és egy 50 darabos átlátszó display. Előbbi amolyan 'pótlék volt', ugyanis a kiszemelt körömszegecs nem volt elérhető, ezért hirtelen választottam helyette. Utóbbi viszont konkrét elképzeléssel került hozzám, mégpedig a körömlakkjaim rendszerezéséhez fogom felhasználni. Alig várom, hogy végre újra normális körülmények között tároljam őket és szép rendben legyenek!


A Born Pretty Store 4. szülinapja alkalmából rengeteg kedvezményt kínáltak, például néhány termékre 0.01$-os áron lehetett lecsapni limitált mennyiségben (bizonyos időpontban). Igen nagy népszerűsgének örvendett, ugyanis minden mindig 3 perc alatt már el is fogyott. Ebből kifolyólag sajnos a hőn áhított matt neon glitterhez nem jutottam hozzá, pár másodperccel maradhattam le róla a bénázásom miatt. Viszont kárpótlásul beszereztem három másik dolgot, amiket tudtam volna nélkülözni, de ilyen áron vétek lett volna nem kipróbálni őket. Bizony, ezért a három körmös díszítőért összesen 9ft-ot fizettem!


Pipacsos körömmatrica (1.99$ helyett 0.01$)
Körömnyomdalemez (2.99$ helyett 0.01$)
Kerek matt szegecses tárcsa (7.59$ helyett 0.01$)

A Cosmopolitan minden hónapban mosolyt csal az arcomra, ugyanis még pár hónapja nyertem egy egy éves előfizetést. Így amikor megérkezik, mindig eszembe jut, hogy milyen szerencsém volt! Ebben a hónapban ráadásul minden olvasónak egy H&M-es, 20% végösszegi kedvezményt biztosító kártya is a tulajdonába kerül. Mondhatni a kedvenc üzletemmé nőtte ki magát a H&M, úgyhogy állandóan próbálok lecsapni a különböző kedvezményeikre, amiket kínálnak. Szóval ez is igencsak jól jött. (Egyébként a kártyát - ha jól tudom - más magazinban is megtaláljátok, valamint december 1 és 10. között használható fel, egyszeri alkalommal.)


Nektek milyen apróság okozott legutóbb örömöt?

You May Also Like

2 megjegyzés