Rival de Loop Szappanmentes arclemosó gél

by - november 27, 2014
Anno sokat kutakodtam, milyen arclemosót is szerezzek be következő áldozatomnak. Egész sokáig a micellás víz állt nyerésre, de rájöttem, én még mindig a kézzel felvihető/lemosható típust preferálom. Így kötöttem ki a Rossmann saját márkájánál, a Rival de Loop-nál, mégpedig a szappanmentes arclemosónál, ami az összetevői miatt tetszett meg. Egész szép az INCI-je, habár ma már a denaturált alkohol és parfüm kizáró ok lenne nálam.

A következő kérdés már csak az volt, mekkora kiszerelésben vegyem meg. A nagy ugyebár sokkal gazdaságosabb, viszont a kis 50 ml-es a nyaralós, utazós időszakban épp kapóra jött. Meg hát úgy okoskodtam, ha nem válna be, kevesebbet kell kényszerből elhasználni.


'Bőrsemleges pH-val speciálisan a normál és a vegyes bőr mindennapi gyengéd tisztítására lett kifejlesztve. Hidratáló hatóanyagai, mint a gingko- és az uborkakivonat megvédik a bőrt a kiszáradástól. A bőr láthatóan üde és tiszta lesz. Mélyen tisztítja a pórusokat, és megfelel a normális és vegyes bőr igényeinek. A kellemes, krémes állagú gél alaposan eltávolítja a sminket, a felesleges faggyút és egyéb szennyeződéseket. Csökkentik a ráncok mélységét és feszesít.'

Maga a tubus masszív, viszont nem merev, így könnyen lehet kinyomni belőle a megfelelő mennyiséget. Szerencsére a kupakja is jól zár és eddig a leejtést is jól bírta - mert hát nálam bizony az sokszor előfordul. A kékes szín egyeseket lehet taszít, számomra teljesen közömbös. Az arctisztító valóban géles, zselés állagú, amit én nagyon szeretek. A vizes arcomra viszek fel belőle egy borsónyi mennyiséget, amit előzőleg a (vizes) tenyeremben picit felhabosítok - tényleg csak kicsit, mert ekkora mennyiségben nem habzik túlzottan, viszont könnyen és gyorsan eltávolítja a szennyeződéseket, mégpedig maradéktalanul. Reggelente ritkán használom, csak ha túl zsírosnak érzem a bőröm. Viszont az esti arcápolási rutinomnak szerves része lett. Ha aznap sminkeltem is, minimálisan többet használok belőle (persze a szemsminket szemfestéklemosóval mosom le előtte), hogy biztos mindent alaposan eltávolítson.

Az illata (annak ellenére, hogy szappanmentes) kicsit olyan olcsó folyékony szappanra hasonlít, büdösnek viszont semmiképp nem nevezném. Használata után friss és üde az arcbőröm, ami rövid ideig valóban feszesebb is, miközben mégsem szárít. A pórusaimmal semmit nem művelt, de nálam a tisztítás volt az elsődleges cél, ezt pedig tökéletesen meg is teszi. Összességében nagyon elégedett vagyok vele, elérhető áron juthatunk hozzá egy jó kis arclemosóhoz, aminek még az összetevői sem vészesek.

Ti mit használtok jelenleg a napi arctisztításra?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Az Oriflame teafás gél állagú arclemosóját használom. Szeretem, szépem tisztít, bár most télen picit szárítja a böröm. A pattanásos börömre viszont bevált.
    Sajnos itt Erdélyben nincs Rossmann :-(

    VálaszTörlés
  2. Én most Himalaya herbals daily face washt használok reggel este pedig kénszappant. A Himalay Herbals eleinte nem tetszett annyira, de ahogy egyszer többet használtam megszerettem. :)
    Ez sem hangzik rosszul, egyszer lehet kipróbálom. :)

    VálaszTörlés