Alverde Eye catcher szempillaspirál

by - november 12, 2014
Szörnyen el vagyok maradva ennek a szempillaspirálnak a tesztjével (és még mindig hátravan egy Alverde termék, a pórusösszehúzó is), de hát nem akartam egyszerre annyi spirált felbontani. Viszont már nagyon kíváncsi voltám rá, hogyan is teljesít. Sajnos krémmánián többnyire elégedetlen véleményeket olvastam róla, de ez talán csak még jobban megerősített abban, hogy mihamarabb teszteljem.


'Innovatív formula: A zabrostokat tartalmazó speciális dúsító kefe hosszú szempillákat és kifejező pillantást kölcsönöz. Az eye-catcher szempillaspirál vegán termék. Gojibogyó kivonatot és bio napraforgóolajat tartalmaz.'

A sötétzöld külső az Alverdétől nem újdonság, a tubus formája megfelelő, jól záródó csavaros kupakkal. A keféje alakja kimondottan tetszik, mert a keskeny végű kialakítás miatt könnyen oda lehet férni a belső szemzughoz. Viszont a tubus szája túl széles, így rengeteg festék marad rajta, főleg a végén, így trükközni kell, hogy leszedjük a felesleget. Maga a festék időnként darabos, amitől ugyan nem lesz csomós a szempilla, de ha ott marad, értelemszerűen nem túl esztétikus. Általában én amúgy is használok egy tiszta szempillaspirál kefét, hogy az esetleg összeragadt pillákat kifésüljem, és ez ebben az esetben is hatékony megoldásnak bizonyult.


A színe nem túl erős, nem az az igazi mélyfekete. A szempilláimat szerintem nem igazán dúsítja, viszont szép hosszúak lesznek tőle, úgyhogy ebből a szempontból jól teljesít. Azt szeretem a leginkább benne, hogy pont ezek a tulajdonságai miatt még elég természetes hatást kelt, így amikor nem csinálok teljes sminket, akkor is igazán jól mutat és egyáltalán nem tolakodó. A tartóssága nem rossz, eleinte úgy vettem észre, kicsit pereg, de az utóbbi időben mintha ez megszűnt volna, viszont nap végére minimálisan kopik. Könnyű lemosni is, ami nálam egy fáradt estén nagy előnyt jelent. A képen sajnos nem tűnik olyan szépnek, élőben az eredmény természetesebb és látványosabb. Mintha ki se lenne festve, hanem önmagában lennének ilyen hosszú szempilláim.

Szempillaspirál nélkül | 1 réteg szempillaspirállal

Összességében szerintem egyáltalán nem rossz termék, hatása miatt a hétköznapokra nekem tökéletesen bevált, szívesen veszem elő, csak oda kell figyelni, hogy szépen vigyül fel. Azoknak ajánlanám, akiknél inkább az optikai hosszítás a cél, nem a dúsítás. Vagy például olyan munkahelyre/iskolába, ahol nem szolidarizálják a sminket. Én a Catrice Better than false lashes spirálommal felváltva használom, az Alverdét a 'sminkmentes' hétköznapokon, a Catrice-t pedig egy komolyabb sminkhez.

Ti milyen szempillaspirált használtok jelenleg?

You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Alkalmakra a maybelline rocket vízálló verzióját, a mindennapokban az avon super drama-t...Hangulat és sminkfüggvényében néha az avon super shock brights zöld spirálját...:)
    A következő meg az essence lash princess lesz...nem bírtam otthagyni a tussal a polcon, de egyelőre nem akarom felbontani...Viszont őszintén szólva nekem ez is tetszik, szóval lehet a spirálkészletem elfogyasztása után megnézem az alverdét...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az az essence spirál most úgy látom, nagyon felkapott lett :) Én ezzel most majdnem maradéktalanul elégedett vagyok és így is van még felbontatlan szempillaspirálom, szóval valószínűleg a közeljövőben nem veszek újat :D

      Törlés
  2. Jelenleg az Essence Lash Princess spirált használom, de a kedvencem a Maybelline Volume Express :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Maybelline szempillaspirálokról is sok jót hallottam, valahogy mégsem volt még alkalmam kipróbálni :)

      Törlés
  3. Csodásak a pilláid, hogy maguktól ilyen íveltek :) A spirál viszont nekem nem nyújtana eleget, én a dús és hosszú, koromfekete pillákat szeretem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Azt hiszem, ezt most a Realash-nek köszönhetem.:)

      Törlés