Golden Rose kívánságlista

by - április 27, 2014
Nem is igazi kívánságlista ez, inkább csak amolyan vágyakozás vagy sóvárgás. Az utóbbi időben egyre kevésbé hoznak lázba a különböző hatású lakkok, most tudatosult bennem igazán, hogy a szívem csücske mindig is a krém finis volt. Persze tavasszal az elmaradhatatlan fagyi színek vonzanak, imádom a pasztell árnyalatokat, nyáron pedig előtérbe kerülnek a neonos, vibráló színek. Még tavaly elkezdtem nézegetni a Moyra Pastel Shades kínálatát (aminek a világos rózsaszín 607-es lakkját akár meg is nyerhetitek), viszont a Nailland honlapján kutakodva egyre jobban kacsingatok a Golden Rose Rich Color kínálata felé. Rengeteg alap színem még eleve hiányzik, vagy elfogyott, ezért most a listámon teljesen 'hétköznapi' lakkok szerepelnek, számomra mégis gyönyörűek egytől-egyig.

Igazából az egész ott kezdődött, hogy jelenleg rózsaszín mániában szenvedek és keresem belőle a tökéletes pasztell körömlakkot. A Golden Rose-tól egy nude lakk már tervben van egy ideje, amit a múltkor végül nem vettem meg a Galaxy lakkal (magam sem értem, miért), mostanra viszont már eléggé kibővült a listám, legalább 5-6 lakkal térnék haza, ha eljutnék a Nailland-be. Szóval a kezdeti szemezgetésből egy egész kis lista lett :) Jelenleg ezek a színek birizgálják a fantáziámat és hasonlókat szeretek viselni a körmeimen.

Golden Rose Rich Color lakkok
590ft/darab (link)


Golden Rose Rich Color 05, Golden Rose Rich Color 07


Golden Rose Rich Color 12, Golden Rose Rich Color 38


Golden Rose Rich Color 46, Golden Rose Rich Color 50

Mint ahogy láthatjátok, a világos rózsaszín és nude mellett a korall, pink és lila került előtérbe. Nem hiába, a tavasz és a nyár ezekről a színekről szól. (Mostanában azért láthattok, láthattatok annyi pink manikűrt tőlem.) Persze ha lúd, legyen kövér, végül a Golden Rose egész kínálatát végigböngésztem. Rengeteg gyönyörű lakkot kínálnak, nálam mégis ők szerepelnek első helyen. Ha nagyon 'megerőltetem magam', még két Jolly Jewels lakk is belefér ebbe az aktuális listámba. Meg hát persze mindenki kedvence, a mákos pipacsmező néven emlegetett, 110-esnek sem tudnék nemet mondani.

Golden Rose Jolly Jewels lakkok
840ft/darab (link)


Golden Rose Jolly Jewels 111, Golden Rose Jolly Jewels 118

Milyen színt viseltek mostanában szívesen a körmötökön?

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. A 05, 38 és 50 nekem is jöhetne szemrebbenés nélkül :D Már alig várom a szülinapom, hogy feltankoljak a Naillandnél :D

    VálaszTörlés
  2. Jajj nagyon szépek, jöhetne mind (vagyis kivétel talán az utolsó, nekem annyira az nem tetszik) :)

    VálaszTörlés
  3. A Golden Rose Rich Color lakkok közül az összes jöhetne, amiket felsoroltál. :D

    VálaszTörlés