Alverde újdonságok

by - április 18, 2014
A múltkor már írtam, hogy a DM saját márkája, az Alverde idén ünnepli 25. születésnapját, ezért nagyszerű kedvezmény volt a termékeikre. Ezen felül a napokban nyerte el - immár második alkalommal - a Superbrands díjat. Általában nem szokásom a sajtóanyagok posztolása, de az Alverdét saját tapasztalatból ismerem és testápolási készítményeit szeretem is használni nap mint nap. Szóval most szeretném veletek megosztani az Alverde legújabb termékeit!


alverde szempillaspirál eye-catcher
Innovatív formula: A zabrostokat tartalmazó speciális dúsító kefe hosszú szempillákat és kifejező pillantást kölcsönöz. Az eye-catcher szempillaspirál vegán termék. Gojibogyó kivonatot és bio napraforgóolajat tartalmaz. A termék csak fekete színben kapható.

alverde naptej szenzitív LSF 30 200ml
Az ásványi alapú fényszűrő védi az érzékeny bőrt. A széles sávú UVA/UVB szűrőrendszer és az E-vitamin védelmet nyújt a káros napsugarak ellen és segít megakadályozni a napfény okozta bőröregedést, valamint a pigmentfoltok kialakulását. A glicerint, napraforgó-, jojoba- és olívaolajat tartalmazó receptúra hidratálja és bársonyossá varázsolja a bőrt. Nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket, tartósítószert, ásványi olajokat, szilikont, parabéneket és állati eredetű összetevőket.

alverde kézápoló olaj
Intenzív ápolás az igénybe vett, száraz kezeknek. Az alverde kézápoló olaj bio sárgabarackmag-olajat, sheavajat, szójaolajat és bio napraforgóolajat tartalmaz, melyek puhává és selymessé varázsolják kezeit. Egy pipettával csak pár csepp olajat kell a kézre adagolni, majd bemasszírozni. Könnyű eloszlatni és gyorsan felszívódik. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószereket. A kézápoló olaj vegán termék.

alverde póruskiegyenlítő
Könnyű, áttetsző textúrájú balzsam, amely ideális sminkalapként, de akár sminkelés után is felvihetjük. Optikailag megújítja a bőrt, elfedi a pórusokat és a kisebb ráncokat. A hatóanyagok segítenek csökkenteni a felesleges faggyútermelést. Az arcszín egyenletesebb és mattabb lesz. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószereket. A póruskiegyenlítő vegán termék.

A kézápoló olaj nagyon ígéretesen hangzik, bár nekem nem túlságosan szárazak a kacsóim, így nem ez áll most első helyen az érdekeltségi listámon. A naptejre mostanában akár már szükség is lehet, ugyanis egyre erősebb az UV sugárzás. Én személy szerint a póruskiegyenlítőre leszek a leginkább kíváncsi, hiszen elég tágak a pórusaim, ráadásul sminkalapként is funkcionál, a felesleges faggyútermelés csökkentése pedig már csak hab a tortán.

Ti használtok Alverde termékeket?

You May Also Like

2 megjegyzés