Őszi kívánságlista

by - szeptember 15, 2013
A Pantone már nyár végén előrukkolt a 2013-as év ősz színeivel, amelyek között akad pár kedvemre való. Számomra azonban az őszt mégis a jól bevált barna és nude, a mustár sárga és burgundi színek (feketével, arannyal párosítva), valamint a bőr és farmer anyagok jelentik. Az idei őszi kívánságlistám is ennek megfelelően alakult, de akad közöttük olyan darab is, amit már tavaly is szerettem volna megvenni. Egyelőre ezek csak a 'must have' ruhadarabok, amiket tényleg nagyon jó lenne beszerezni, ezért nem is eresztettem magam hosszú pórázra, hátha így tudom majd követni a listát.
A lista első számú helyén a bakancs áll, amit a H&M kínálatából néztem ki. Realizáltam, hogy nincs egy lapos talpú cipőm se őszre/télre, kényelmi szempontból viszont nem lenne hátrány egyet beszerezni. A fekete nagyon tetszik és egyik nagy előnye, hogy mindenhez illene, azonban első látásra a barnába szerettem bele. A megfelelő ruhadarabbal pedig ugyanúgy nőies lehet az outfit. Ha már új cipő, akkor egy új táska is dukálna hozzá, persze ez most nem a legfontosabb dolog, de ha találok az elképzelésemnek megfelelőt, nem fogom otthagyni.
A burgundi vörös hosszúnadrág még a tavalyi listáról maradt, hiszen akkor nem találtam olyat, aminek tökéletes lett volna a szabása, egyik sem volt az én alkatomra való. A nadrágokkal általában hadilábon állok, ezért nagyon örülnék, ha találnék egy passzos bőrhatású nadrágot is.
A farmering szintén tavalyi kívánságdarab, pontosabban a farmerdzseki megvásárlásával úgy gondoltam, egy időre kiváltom az inget. Azonban egyre több outfit-et képzelek el vele és egyre jobban szeretnék ismét magaménak tudni egyet. A minap még kinéztem egy burgundi körsálat is, de nem volt az igazi és amúgy is egy sapka is tervben volt, ezért a fonal mellett döntöttünk - drága anyukám fog nekem kötni, ha találok megfelelő árnyalatú fonalat.


Számotokra mik az ősz színei? Összeírtátok már a beszerezni kívánt darabokat?

You May Also Like

3 megjegyzés

  1. Aa a farmering egy musthave! *-* Én a nyári learázásbán szereztem be egyet a H&M-ben,és rengeteg mindennel össze tudom kombinálni. :)

    VálaszTörlés
  2. De jó kis lista, én épp a napokban tervezem összeírni a dolgokat! *.*

    VálaszTörlés
  3. én is pályázom egy bakancsra, csak az a baj, hogy nagyon finnyás vagyok ilyen téren. :D nagyon tetszik a listád. (:

    VálaszTörlés