Wish for beauty
Beauty & lifestyle blog

9/07/2013

Instant szerelem - H&M

Pénz híján az ember csak az internetes katalógust böngészi, ami szintén nagy hiba tud lenni (ismét az ösztöndíj kiírásra várok, addig vásárlási-stop van). Valahogy mindig eljutok a H&M honlapjára és ilyenkor megnézem az egész kínálatot. Volt már egy ilyen bejegyzés, ez most az őszi változata annak. Azt elárulom, hogy sok ruha csak a modellen keltette fel az érdeklődésemet - már ezért is érdemes így előre neten böngészni, különben a boltban valószínűleg el se vinném a próbafülkéig a legtöbb darabot. Elég vegyes a felhozatal, különösebb magyarázni valót nem igényelnek, következzenek a képek a teljesség igénye nélkül.Nektek van valami aktuális kiszemeltetek?

7 megjegyzés:

 1. Magamtól sose mennék be a H&M-be, de a fekete félvállas pulcsi és a kockás ing eléggé tetszik, mindenképpen megnézem. Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem. :D

  VálaszTörlés
 2. A nadrág tök jó, meg a félvállas pulcsi, meg a cipő, meg a harisnya...xD
  Lehet vásárolni kéne indulnom?:O

  VálaszTörlés
 3. Farmeringet szeretnék nagyon, a H&Mben próbáltam is egyet, lehet pont olyan volt, mint itt a képen, nagyon tetszett, de még úgy voltam vele, hogy azért szétnézek máshol is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. a c&a-ban nagyon sok féle van, szerintem ott is érdemes szétnézni! :) bocsi, h ide kontárkodtam, csak gondoltam több szem többet lát :)

   Törlés
  2. Én próbáltam a C&A-sokat, mert olyan gyönyörű a sötét és a világos árnyalatuk is, de borrrzasztó volt a szabásuk - annyi pénzért meg pláne lehet jobbat találni. :)

   Törlés
 4. A második enyhén oversize pulcsiba beleszerettem és a térdzokni is nagyon cuki! :)

  VálaszTörlés
 5. A nadrág nagyon tetszik!!

  VálaszTörlés