X-epil Hypoallergén gyanta

by - szeptember 23, 2012
Még nyár elején vettem akciósan az X-Epil Használatra Kész Gyantázócsík Testre hypoallergén változatát, mondván a bikinifazonnál mennyivel jobb, mint az epilátor. Bár van külön bikinivonal és hónaljra, ezt csak később vettem észre, de szerencsére csak méretbeli különbségek vannak, amit könnyen megoldhatunk egy olló segítségével.


A dobozban hat pár gyantacsík található, valamint két gyantázás utáni törlőkendő. A gyanta méretéből adódóan én hosszában félbe szoktam vágni, mivel egy fél elég egy alkalomra. Így a 6 darab elég 12 alkalomra is, tehát hónapokig kitart egy doboz (természetesen lábra már sokkal többet kellene használni). A szétvágás szerencsére nem okoz gondot, ezért egyáltalán nem zavar, hogy ezt a méretet vettem meg, szerintem legközelebb is maradok ennél a megoldásnál, mert ez így nekem nagyon bevált.

Iszonyat jó illata van, valamilyen régi dinnyés rágóra emlékeztet. Könnyű használni, hiszen csak kézben kell felmelegíteni, dörzsölgetni, majd óvatosan széthúzni. Hatékonyságával is elégedett vagyok (nem győzöm hangsúlyozni, hogy én csak bikinivonalra használtam), maradéktalanul távolítja el a szőrszálakat, mégis kíméletes a bőrrel. Az összetevői is nagyon szépek, nem hiába hypoallergén. Ráadásul szerintem nem is olyan fájdalmas. Persze kell az elhatározás, a hirtelen mozdulat, nem kellemes érzés, de az epilátornál sokkal jobb.

A törlőkendőkkel is nagyon elégedett vagyok, mivel nem csak eltávolítja a maradék gyantát, hanem aloe vera tartalma miatt nyugtatja a bőrt. Ez külön is kapható, mindenképp venni fogok még. Végeredményben nagyon örülök, hogy elhatároztam magam, mert tényleg sokkal könnyebb, gyorsabb és jobb megoldás.

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Egy időben én is használtam ezt a hideg gyantacsíkot a combomra, aztán váltottam a DM saját márkás hideg gyantájára, végül kikötöttem a melegítős gyantánál. Nem bántam meg, mert árban jobban megéri szerintem, és a patron több alkalomra is elegendő! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én máshova epilátort használok, ha esetleg az megadja magát, lehet el fogok gondolkozni egy patronos gyantán :)

      Törlés