Nail of the Day - Arany felhő

by - szeptember 19, 2012
Annyira beleszerettem ebbe a körömlakkba, hogy egyszerűen nem volt szívem lemosni. Meg hát minek, ha nem is akar kopni (csak a jobb kezemen egy-két helyen látszott minimális kopás). Nagyon strapabírónak tűnik, már ötödik napja van rajtam, túlélt egy hajmosást, egy próbát (ez döntő szokott lenni, ha ráesik a bot a körmömre, egyből lepattog a lakk), takarítást és néhány mosogatást is. Szóval most már a tartósságával is elégedett vagyok, számomra tökéletes ez a lakk.


Picit viszont fel akartam dobni, az ötlet pedig ismét a 'felhő' minta volt, mert nagyon megtetszett az előző alkalommal. Az arany-fekete párosítás azt hiszem az idei ősz kedvence lesz számomra. Nem mertem minden körmömre mintát festeni, nem akartam, hogy túl zsúfolt legyen, ezért maradtam a jól bevált gyűrűsujj megoldásnál.


A mintához az Essence Color & Go Black is back (144) lakkját használtam, ez új szerzemény, róla lesz majd teszt is. Felette az arany még mindig a H&M Byck By Noon, csillámos fedőlakk nélkül. Oda meg vissza vagyok ezekért a lakkokért és a mintáért is.

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Mindig ámulok-bámulok , hogy mekkorák a körmeid! Annyira irigylem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :$ Nem győzőm visszareszelni őket :D

      Törlés