Do it yourself - Gyűrű #2

by - szeptember 14, 2012
Annyira élveztem az előző gyűrű elkészítését, hogy ma már meg is vettem a következő áldozathoz a gyűrűalapot. Mint már az előző bejegyzésben írtam, a cél egy galaxisos gyűrű volt. Körmön még sosem csináltam ilyet, pedig már ezt is szerettem volna, úgyhogy ez teljesen új volt számomra.


Mivel még mindig elég gyér a körömlakk választékom, ezért egyértelmű volt a lila-ezüst színkombináció. Először egy réteg fekete körömlakkot vittem fel, majd miután teljesen megszáradt, grafitos színt, arra pedig lilát ütögettem fel szivaccsal (utóbbihoz kevertem egy kis sötét rózsaszínt is). Az aljára és a tetejére egy kis fehér is került, ugyanezzel festettem rá kis pöttyöket és néhány plusz jelet, csillagok gyanánt. Az egészet egy kevés ezüst csillámmal dobtam fel. Legvégül pedig az átlátszó réteg jött (túl hamar, mert kicsit elkentem vele a fehér lakkot).


A végeredmény: még ha nem is túl tökéletes és nem teljesen galaxisos, nekem tetszik, első próbálkozásra meg pláne. Sajnos a képek nem adják vissza igazán, szerintem ennél kicsit azért jobban mutat, de elég nehéz nem természetes fényben fényképezni.

Nem kell aggódni, egy időre most befejeztem a gyűrűkészítést :) Azért hátha valaki esetleg kedvet kapott hozzá.

You May Also Like

3 megjegyzés