Ziaja Baltic Home Spa fit

by - március 22, 2021
Kicsit hihetetlen számomra, hogy eddig nem próbáltam a Ziaja márkát, mert sok helyen szembejött már velem és néhány terméke fel is keltette az érdeklődésemet. Most viszont lehetőségem volt az új Baltic Home Spa termékcsalád néhány tagját tesztelni, amire örömmel mondtam igen, ezért ebben a bejegyzésben a testradírt és a hidratáló arckrémet veszem górcső alá.


"A Baltic Home Spa fit termékcsalád az egészséges, fit életmódhoz tartozó, egzotikus mangó illatú bőrápoló termékekből áll. Hidratáló, feszesítő és kondicionáló termékek, elősegítik a testmozgás utáni tökéletes testápolást és relaxációt. Fő hatóanyagok: Koffein – serkenti a mikrokeringést, segíti a karcsúsodást, antioxidáns; Füge kivonat (Ficus carica extract) – vitaminokat tartalmaz, hidratál, nyugtat, regenerál."

Testradír makrogranulátumokkal
A tégely 300 ml zselés testradírt tartalmaz, amit fémfólia véd. Kibontáskor azonnal érződik a finom, édes mangó illat, amire a termék sárga színe is utal egyébként. Az állaga fenomenális, kocsonyás-zselés, így kényelmes kiszedni a tégelyből és eloszlatni a kívánt területen - nem potyog le, nem folyik el. A szemcsék számomra talán már túl aprók, enyhébb radírozó hatásra kell számítani, de a viszkető, száraz bőrnek azonnal enyhülést hoz. Kíméletes a bőrhöz, szerintem akár érzékeny bőrűek is kipróbálhatják ezt a tesradírt. Az illata miatt egyébként valóban spa hatást kelt, én azonnal megkedveltem a terméket (az állagát pedig egyszerűen imádom!), úgyhogy a vasárnap esti rutinom oszlopos tagjává vált.


Light formula hidratáló arckrém
Egy igen egyszerű, de nagyszerű, naturális papírdobozban érkezik az arckrém. A "light" megnevezés találó, mert valóban egy igazán könnyed állagú krémről van szó, ezért is tudott pumpás kiszerelést kapni. Jelenleg esténként, a megtisztított arcbőrön, önmagában, vagy szérum után használom. Nagyon könnyen terül és már egy pumpálásnyi, borsónyi mennyiség is elegendő belőle. Nagyon hamar beszívódik, elvileg sminkalapként is kiváló. A leírás alapján javítja a bőr tónusát, frissíti és tonizálja a bőrfelszínt. Utóbbi tulajdonsága nekem már csak azért is előnyös, mert ugyan többlépéses az arcápolási rutinom, de a tonik használata nem tartozik a kedvenceim közé. Összességében egy valóban könnyed állagú, de kellemes és hidratáló arckrémről beszélünk, ami tavaszra-nyárra tökéletes lehet. Habár sajnos nincs benne fényvédő, rendkívül könnyed állaga miatt én valószínűleg nappali arckrémként fogom elhasználni.

A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a róluk kialakított véleményem.

Ti milyen Ziaja termékeket próbáltatok már ki?

You May Also Like

0 megjegyzés