Karácsonyi hangolódás szépségápolási termékekkel

by - december 08, 2020
A december számomra egyet jelent az adventtel, a karácsonyra való hangolódással. Ilyenkor nem csak a lakást igyekszem ünnepi hangulatúvá varázsolni, hanem a szépségápolásomban is megjelennek a karácsonyhoz köthető illatok: fahéj, gyömbér, bogyós gyümölcsök és társaik. Szinte minden márka szeret erre az alkalomra koncentrálni, különböző új, limitált termékekkel, illatokkal előrukkolni.


Alverde Merry & Bright kézkrém csomag
Minden évben alig várom, hogy megjelenjen az Alverde legújabb téli illatú testvaj triója, idén azonban a 2 évvel ezelőtti Frosted Berries-t lehetett kapni, ami azért nem vett le annyira a lábamról, hogy újra vegyem. Ezért amolyan 'miért ne' alapon jött velem haza ez a hihetetlen édes csomagolású kézkrém csomag - és igen, bevallom, annak ellenére, hogy tényleg szükségem volt kézkrémre, a csomagolás döntő tényező volt, ami miatt egyébként tökéletes karácsonyi ajándék lehet. A kis mézeskalács házikó papírdoboz 3 különböző illatú kézkrémet rejt: az alap összetevők azonosak, viszont a barna kakaó-, a piros cseresznye-, a képen pedig nem szereplő, rózsaszín kupakos mandulakivonattal gazdagított. Számomra elsőre a cseresznyés illata tetszett a leginkább, ezért őt vetem be minden reggel, indulás előtt, míg a kakaós (aminek egyébként inkább gyömbéres, mézeskalácsos az illata) a táskámban kapott helyet. A mandulás sorsáról még nem döntöttem, de nekem ez már túl mű illat. A krémek textúrája sűrű, krémes, könnyen eloszlanak. Egész hamar beszívódnak és azonnal pihe-puha bőrt ererdményeznek, valóban hidratálják a kiszáradt kézfejet.


Avon Naturals Vörös áfonya és fahéj testpermet*
Egy ideje már nem hoznak lázba a testpermetek, pedig volt egy időszakom, amikor előszeretettel használtam őket (hah, megkerestem, van egy 2012-es bejegyzés róluk :), a fahéjas-áfonyás illatkombináció azonban újra elcsábított. Kifújáskor először tipikusan az alkohol érződik, viszont egyből elpárolog és azonnal átveszi a helyét az édeskés illat. Engem egyébként valahol a Star Nature vattacukros parfümjére emlékeztet, az áfonyát vagy fahéjat sajnos nem érzem ki külön.

Avon Senses Winter Treasure málna és vanília folyékony szappan*
Miért ne adjuk meg a módját karácsonykor a kézmosásnak is? Az élénk piros folyékony szappan cukros málna illatával könnyedén ünnepi hangulatba hoz. Megfelelően habzik és tisztít, mialatt nem szárítja ki a kézfejet. Nem utolsó sorban pedig a fürdőszobát is díszíti a csomagolás és a bogyós gyümölcs szín!


Yves Rocher Téli alma hab- és tusfürdő
Talán kezd hagyománnyá válni nálam, hogy minden évben megajándékozom magam az Yves Rocher egyik új téli illatával tusfürdő formájában. A 2020-as illatok közül nehezen választottam, de végül azért az almás illatot hoztam el, mert törzsvásárlóként ajándékba járt mellé az Éjféli gyümölcsökből egy mini tusfürdő és kézkrém. Ismét egy inkább édes illatról van szó, semmiképp sem fűszeres, mintha karamellás lenne. Nem túl intenzív, zuhanyzás után a bőrömön már nem is érzem, de a fürdőszobát azért belengi egy ideig. Minőségre egyébként tipikus Yves Rocher tusfürdő: kevés is elég belőle, jól habzik és nem szárít. A csomagolás pedig annyira kedves számomra a miniatűr arany szarvassal!

*A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a róluk kialakított véleményem.

Ti milyen szépségápolási termékekkel hangolódtok karácsonyra?

You May Also Like

0 megjegyzés