Eveline Cosmetics 3D és habzó fátyolmaszkok

by - december 19, 2019
Sokszor említettem már, hogy ha arcmaszk, a fátyolmaszk prioritást élvez nálam az egyszerű használata miatt. Az Eveline Cosmetics arcmaszkok terén is széles kínálattal rendelkezik, a zacskós kiszerelésű és textil maszkok mellett pedig a mókás fátyolmaszkokkal is képviselteti magát a piacon.


Magic Mask Llama Queen insta effect mattító textil maszk (link)
Kicsomagoláskor a maszk anyaga merevebbnek tűnt az általam eddig használt textil maszkokéhoz képest. Sajnos a szemnyílás és maga a maszk is már zavaróan kicsi, oldalirányban nem fedte be be teljesen az arcomat. Számomra a mintája se egészen egyértelműen lámás, de ez csak részletkérdés. Felhelyezés után minimális bizsergető érzést tapasztaltam, de a 15 perc elteltével semmilyen irritációt nem érzékeltem. Cserébe másnap reggelre valóban matt arcbőrt eredményezett, amely hatás sajnos nem hosszú távú, de hirtelen, gyors megoldásként tökéletes.


Hidratáló habzó textil arcmaszk (zöld tea és grapefruit) (link)
A zacskóból kiszedve az előbbihez képest egy sokkal lágyabb textil fogadott. Rengeteg hidratáló anyaggal van átitatva, ami már a felhelyezés közben elkezd habzani. Az első 5 percben ráadásul ez csikizi is az arcomat, amire először azt hittem, a maszk kezdett el lecsúszni :) de stabilan a helyén marad és 5 perc után a habképződés is alábbhagy. A végén viszont konkrétan súlya van a sok habnak. A 15 perc elteltével, a fátyolmaszk levétele után langyos bő vízzel kell leöblíteni a maradékot, az eredmény pedig azonnali sima és hidratált bőr. Az illata egyébként folyamatosan érződik, de kellemes és még nem a zavaró, erőteljes illat.

Arctisztító habzó textil arcmaszk (aktív szén, papaya, áfonya) (link)
Ez is ugyanúgy működik, a textillel nincs semmi probléma, nagyon puha és kellően át van itatva folyadékkal, könnyű felhelyezni. Ennek a tisztító hatását főként a homlokomon vettem észre, de egy alkalom után máshol ez nem annyira érvényesült. Nem szárított és ez is kellemesen puha bőrt eredményezett.

Összességében szerintem a habzó maszkok nagyon viccesek és gyors megoldást nyújtanak adott problémára, míg a figurás használat közben nem győzött meg teljesen, a hatásával azonban elégedett voltam. Érdemes egyébként elolvasni az Eveline Cosmetics honlapján az arcmaszkok helyes használatával kapcsolatos bejegyzést is, hogy azok maximálisan ki tudják fejteni hatásukat.

Ti szeretitek az ilyen típusú arcmaszkokat?

You May Also Like

0 megjegyzés