Yves Rocher Oui a l'amour EDP

by - március 16, 2019
Habár anno őszi megjelenésű volt az Yves Rocher Oui a l'amour parfüme, illatban számomra egyértelműen tavaszias, így ilyenkor szeretem elővenni - amikor még nincs túl meleg, de már édesen melenget a napsütés. A rózsaszín dobozban lapuló parfüm üvege egyszerűen elegáns és kifinomult (talán a feliratot kivéve), az oldalán lévő szív pedig visz bele egy kis csavart. A kupak jól zár és a parfümszóró rész jól permetez. A teljes kiszerelés 50 ml eau de parfum-öt tartalmaz, ami az illatjegyek alapján egyébként az orientális-virágos illatcsaládba tartozik.


'Az Oui a l’amour illat a szenvedély és a merészség megtestesítője. A pezsgő frissesség és a vibráló érzékiség váratlan találkozása. Az angyalgyökér üde illatjegyei kihangsúlyozzák a rózsa természetes nőiességét. Ezt a ragyogó illatkombinációt öleli körül a tonkabab gyengéd melegsége és a cédrus eleganciája. Az Oui á l’Amour parfüm az örök szerelem szövetségese.'

Fejjegy: angyalgyökér
Szívjegy: damaszkuszi rózsa
Alapjegy: tonkabab, cédrus

Kifújáskor először - gondolom - az angyalgyökér aromás illata érződik, a bőrrel érintkezve azonban szinte azonnal átcsap egy intenzívebb virágillatba. Pár perc alatt ez sokat lágyul, számomra ilyenkor a legkedvesebb, édeskés virágos, egyáltalán nem tolakodó. Az idő múlásával egyre érezhetőbbé válik a parfüm fűszeres illatvilága is, ami miatt nyáron már nem viselem szívesen, tavasszal azonban tökéletes számomra. Végül pedig az édeskés vonal teljesen eltűnik és csak a fűszeres jegyek maradnak meg a bőrömön. Egyetlen szépséghibája, hogy annak ellenére, hogy EDP-ról van szó, nem érzem magamon fél napnál tovább, így érdemes napközben is felfrissíteni.

Ti szeretitek az Yves Rocher illatokat?

You May Also Like

0 megjegyzés