Instagram moments #10

by - június 03, 2018
Mostanában sokkal kevesebbet posztolok instagramra is, mint annak idején, habár sosem mutattam napi szintű aktivitást ezen a platformon. Ennek egyébként több oka is van. Egyrészt nem akarok állandóan unalmas könyves-kávés 'flatlay'-eket mások arcába tolni, másrészt igyekszem az instagramra is minőségi képeket feltölteni. De azért, így fél év után csak összegyűlt annyi, hogy egy újabb bejegyzés szülessen belőle. Habár rengeteg kép már csak instagram stories-ba került ki, így az itt mutatott képek nem feltétlen lesznek összhangban a mondanivalóval.


A téli csendes pihenő után valahol a tavasz beköszöntével kezdtek újra beindulni az események, szép fokozatosan. Talán az egész a svéd-dán kirándulással indult: Svédországot, pontosabban Malmöt azonnal a szívembe zártam, a hideg ellenére is. Gyönyörű épületek, múzeumok, kedves és barátságos emberek, tengerpart. Persze Koppenhága is gyönyörű :) Azért Budapesten is akad mindig látnivaló, úgyhogy megnéztük a felújított Szépművészeti Múzeum Román Csarnokát is. Mióta igazán jó idő van, rengeteget sétálunk a városban, esténként pedig főként a Duna-parton csodáljuk a naplementét. Kinéztünk a május elején megrendezett Food Truck Show-ra is, ahol sikerült egy számunkra új street food büfét kipróbálnunk (Kanálgép) és jelentem, a pácolt camambert-es burgerük iszonyat finom!


A blog szempontjából azonban talán érdekesebb, hogy Eleni jóvoltából részt vehettem egy Lush workshopon, ahol fürdőbombát és habfürdőt gyártottunk. Előtte az Yves Rocher ingyenes bőrdiagnosztikáját volt lehetőségem kipróbálni, valamint az Avon is elhívott a sajtóeseményére, ami a Cyberjump trambulin parkban került megrendezésre. Hosszas gondolkozás után a Manzara webshoppal való együttműködést is elfogadtam, hogy ebben is kipróbálhassam magam egy kicsit. Szép csendesen, időközben a blog is betöltötte 6. életévét, ennek apropóján pedig végre új külsőt is készítettem neki.


instagram: daily_dii

You May Also Like

0 megjegyzés