Tavaszi szépségápolási kívánságlista

by - május 01, 2018
Mivel mással is indíthatnám a májust, mint egy rövidke kívánságlistával?! A Glamour napokon ugyan hozzájutottam néhány szépségápolási termékhez, akkor tényleg csak a legfontosabbakat szereztem be. De hát különben is, a szépségipar folyamatosan arra ösztönöz minket, hogy mennyi mindenre szükségünk van - még olyanra is, amiről egyébként nem is gondoltunk volna annak előtte :) Szóval van egy-két újdonság, ami felkeltette az érdeklődésemet, no meg akad olyan is, ami már egy ideje birizgálja a fantáziámat.


Ilyen például a Balea No. 14 folyékony szappanja, ami egyébként nem a jól megszokott Balea (alacsony) árkategóriájú szappanjai közé tartozik, de a szappanadagoló mindenképp maradna, miután elhasználtuk ezt a mézes-komlós változatot, így pedig máris barátibb a dolog. Annyira tetszik a kialakítása és színe is, már csak a beltartalomra lennék kíváncsi! A Dove rózsaolajos tusolóhabot nemrég szúrtam ki magamnak, ezt és az argánolajos változatát is kizárólag a DM üzleteiben lehet kapni. Az olajoknak köszönhetően elviekben táplálják a bőrt és segítik megőrizni a bőr természetes hidratáltságát. Különlegessége, hogy a zuhanyzáson felül borotvahabként is használható, ami ugyan nem a spanyolviasz, de utazáshoz praktikus lehet. A Nivea vadmálna és fehér tea testápoló habja szintén egy hab állagú termék, ami nyárra tökéletes megoldás lenne, ugyanis ilyenkor szeretem leváltani a testvajakat egy könnyedebb textúrájú krémre.


Ugyan csak számomra újdonság a Balea krémes deoja, de a minap amolyan hirtelen jött a fellángolás ez a termék és én köztem. A jelenleg használt dezodorommal nem vagyok elégedetlen, de néha jó váltani és valami újat kipróbálni, krémes dezodorom különben sem volt még. Mint azt láthatjátok, nincsenek extra kívánságaim, sminktermék is csak egy került a listára a Trend It Up kontúrozó paletta személyében. Nem feltétlen ebben az árnyalatban, talán inkább a barnás változat vonz a képek alapján. Egyébként valahogy mindig az év ezen időszakában jön rám a kontúrozás és barnító-bronzosító iránti vágy.

Nektek mi szerepel a tavaszi kívánságlistátokon?

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Szomorú vagyok, hogy a Dove-ból nem lehet kapni a kókuszosat :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nem is tudtam, hogy olyan is lenne. Most már én is szomorú vagyok :(

      Törlés
  2. A Dove habból én az argánolajosat vettem meg, a habja nagyon szuper, sokkal "tömörebb", mint másé, de annyira azért nem vágtam hanyatt magam tőle. A hidratáláshoz pedig egyenlőre kevésnek érzem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ilyen haboktól én sem várok túl nagy hidratáló hatást, de nyáron hátha elég lenne :)

      Törlés