Glamour napok 2017 ősz - mini haul

by - október 22, 2017
A Glamour napokra konkrét szépségápolási listával készültem, azonban nem sok időm volt a vásárolgatásra (amit ugyan nem annyira bánok, mert helyette a fél hetet Siófokon tölthettem konferencián). Így a listán szereplő dolgok felét természetesen nem sikerült beszereznem, ennek ellenére megmutatnám, én miket zsákmányoltam a múlt héten - kuponnal vagy esetleg anélkül.


A Kikbe egy papírzacskókból és matricákból álló adventi kalendárium miatt ugrottam be, azonban megakadt a szemem ezen a coffee feliratos, minimalista poháralátét szetten is. Ez az egyetlen nem tervezett dolog, ami egész idő alatt a kosaramban landolt, a maga 325ft-os teljes árával (-15%). Egyébként volt teás is, és ha nem lennék ennyire tudatosan a halmozás ellen, biztos, hoztam volna magammal azt is.

A L'Oreal arcápolási termékekre 30%-os kupon lett volna, de a DM active beauty applikációjával egész októberben (25 pont ellenében) 50% kedvezménnyel juthatunk hozzá a L'Oreal Clay maszkokhoz. Így végül beadtam a derekamat és megvásároltam a L'OREAL Paris Pure-Clay tisztító maszkját féláron. Az Yves Rocher-ban több kiszemeltem is volt, de legtöbbjük zöld pontos termék, ezért végül az YVES ROCHER Zuhanyzás közbeni testápoló balzsamra használtam fel a 40%-os kupont. Beszereztem még a pár hónapja megjelent mangó-korainder kézápoló krémet is, egyet a táskámba, egyet pedig ajándékba, ugyanis most a 690ft/darab ár helyett kettő együttes vásárlása esetén darabja 545ft-ra jött ki. Továbbá egy Plaisirs Nature málna-borsmenta tusfürdőt, ami állagra és illatra egyaránt tavaszi darab, de annyira szerettem az előzőt, hogy muszáj voltam újravenni.

Az ALVERDE szempillaszérumhoz időtlen idők óta nem sikerült hozzájutnom, mindig készlethiányos volt, ennek ellenére reménykedtem, hogy végre találok belőle a polcokon. A csomagolás kicsit megújult, gondolom ezért nem volt eddig elérhető, de most, 50%-os kedvezménnyel szereztem be az utánpótlást. A CATRICE Liquid Camouflage korrektort ismét (010) Porcellain árnyalatban vettem újra, ami világossága ellenére könnyen idomul a bőröm színéhez, szépen elfedi a bőrhibákat és viszonylag tartós is. Az ESSENCE Lipliner ajakkontúr ceruzából sajnos csak a 11 The Nude nevű nude színt sikerült beszereznem, pedig több üzletben is kerestem a 06 Satin Mauve-ot, sikertelenül.

Ezeken kívül egyébként még egy pakk sneaker zoknit vásároltam a H&M-ben, valamint a nemrég megjelent George R.R. Martin Álomdalok című kötetét, mindkettőt 20%-kal olcsóbban.

Ami pedig abszolút kivétel, a képen szereplő Chanel Coco Shine rúzs, amit a konferencián nyertem tombolán(!!!) egy egyéves La femme előfizetéssel karöltve - nagyon nevettem, hogy még egy tudományos konferencián is sikerül az érdeklődési körömhöz ilyen közel álló dolgokat nyerni, ugyanakkor nagyon boldog vagyok, hogy így került hozzám életem első Chanel rúzsa/terméke.

Ti miket szereztetek be a Glamour napokon?

You May Also Like

5 megjegyzés

  1. Wow, Chanel rúzs csak úgy?! Gratulálok hozzá! :D

    Tetszik ez a minimalista haul. Amúgy lehet beképzelem, de mintha a megújult csomagolású szempilla szérum nem lenne olyan jó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :D Csak a legfontosabbakat vettem meg, nem szoktam túlzásba esni.
      Jaj, ettől féltem, hogy akkor a belső is változika külsővel együtt :( nah majd kiderül!

      Törlés
    2. Kíváncsi leszek te mit tapasztalsz, remélem hogy csak beképzelem vagy más van a háttérben.

      Törlés
  2. Hogy én eddig miért nem találkoztam veled soha, és hogy miért nem voltam eddig rendszeres olvasód?! Talány.
    Tudom, hogy nagyon off, és semmi köze az aktuális bejegyzéshez, de nagyon tetszik a blogod, szuper a hangulat nálad, és gyönyörűek a képeid.
    Jó itt lenni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, iszonyatosan jól esett, amit írtál :))

      Törlés