Glamour napok 2017 ősz - kívánságlista

by - október 01, 2017
Az utóbbi időben valahogy már nem készültem olyan lelkesen a kuponos napokra, csupán egy rövid, de igen ésszerű listával indultam útnak, amiről igyekeztem minél gyorsabban kipipálni a tételeket. Most viszont időben elkezdtem agyalni, mire is lenne szükségem, amiből persze egy elég konkrét lista kerekedett ki, tele dekorkozmetikummal és szépségápolási termékkel.


Max Factor Velvet Volume False Lash Effect szempillaspirál
Rossmann 40% | DM 50%

Már rengeteg szempillaspirált kipróbáltam, valahogy mindig újabbaknál lyukadok ki és nem szoktam visszatérni egyikhez sem. A Max Factor szempillaspirálját azonban annyira megszerettem már az első - na meg hosszas - használat után, hogy kedvenccé nőtte ki magát, így (az eddigiektől eltérően) mindenképp szeretném pótolni az előző darabot.

Catrice Liquid Camouflage korrektor
Rossmann 25% | Müller 20%

Az első ilyen Catrice korrektoromat még akkor szereztem be, amikor a HD Liquid Coverage alapozóhoz csomagolva lehetett hozzájutni. Az alapozó annyira bevált, hogy az előző Glamour napok alkalmával beszereztem még egyet, sötétebb árnyalatban, viszont most kezdek a korrektor végéhez érni, és mivel az is legalább annyira a szívemhez nőtt, 'kénytelen' vagyok újravásárolni.

NYX Lingerie folyékony rúzs
NYX 20% | Douglas 20% | Müller 20%

A NYX matte lip cream-je elsők között szerepelt a listámon, mint folyékony matt ajakrúzs. Alaposabb utánajárás után azonban rájöttem, a Lingerie vonal színei sokkal közelebb állnak hozzám. Első körben három, viszonylag nude árnyalat (Embellishment - Muted Purple; French Maid - Muted Mauve; Bustier - Dusty Mauve) dobogtatta meg igazán a szívemet, melyek közül ideje lenne végre beszereznem az első áldozatot.


Pupa Contouring & Strobing #ready4selfie paletta
Pupa 20%

Elég friss és talán hirtelen fellángolás a Pupa kontúr palettája, de már nyáron is szemezgettem hasonló termékekkel. Rajta még erőteljesen hezitálok, hogy valóban szükségem van e rá, de épp ideje lenne elmélyednem a kontúrozás világában is. A paletta egyébként 3 kontúrszínt és 1 highlightert tartalmaz, képek/swatchok alapján pedig a 001 Light és 002 Medium között gondolkozom.


essence Lipliner ajakkontúr ceruza
Rossmann 25% | Müller 20%

Utolsó sminktermékként egy nem olyan rég kipróbált, de szintén bevált darabot, az essence lipliner ajakkontúr ceruzáját írtam fel. A 06 Satin Mauve árnyalat újravásárlása mellett valószínűleg a 11 The Nude is a kosaramban fog landolni, mert a Lovely K Lips folyékony ajakrúzshoz tartozó ceruzám rohamosan fogy.

Dr. Organic Testápoló Szuflé Marokkói Bio Argán Olajjal
Müller 20%

Nem tudom, honnan jött, de valahogy, valamikor volt egy hirtelen kattanásom, hogy nekem márpedig szuflé jellegű testápoló kell. Hosszas keresgélés után kötöttem ki a Dr. Organic tégelyes testápolójánál, amelyek közül először a kókuszosra vetettem szemet, de ősszel tudom, hogy nem erre az illatvilágra vágyom.

Yves Rocher Éjszakai regeneráló hajápoló; Zuhanyzás közbeni testápoló balzsam
Yves Rocher 40%

Eredetileg arctisztítót szerettem volna kipróbálni az Yves Rocher-tól, de a napokban érkezett hozzám egy csomag az új Elixir Jeunesse termékcsalád tagjaival, így végül két másik dologra esett a választásom. A kupon ugyan egy, nem zöld pontos termék beváltására jogosít, egy haj- és zuhanyzás közbeni testápoló is szerepel a listámon. Továbbá tervezem végre beszerezni az új kézápolók egyikét, ami bár zöld pontos, ezért nem érvényes rá a kedvezmény, de a hidegre való tekintettel egyúttal ezt is megvásárolnám.



Ti kihasználjátok a Glamour kuponokat? Szerintetek mit érdemes ilyenkor beszerezni?

You May Also Like

1 megjegyzés