To do list for spring - 2017

Mióta egy kicsit melegebbre fordult az időjárás, azóta teljesen tavaszi lázban égek. Az április eljövetele pedig még inkább azt jelzi, menth...

Mióta egy kicsit melegebbre fordult az időjárás, azóta teljesen tavaszi lázban égek. Az április eljövetele pedig még inkább azt jelzi, menthetetlenül itt a tavasz! Egyszerűen élvezem, ahogy napközben melengeti az arcomat a nap, ráadásul már a reggeli készülődés közben sincs lámpa fényére szükségem. Az illatos, virágzó fák pedig csak hab a tortán :) Ilyenkor kicsit úgy érzem, a természettel együtt én is megújulok és rengeteg mindent szeretnék tenni..

(képek forrása: weheartit.com)

♥ Fényképezni
A legjobb fényviszonyok tavasszal vannak, legalábbis a lakásban mindenképp, imádom ahogy délelőttönként besüt a nap! De a szabadban is ilyenkor szeretek a leginkább fényképezni, főként a virágzó fákat, éledő természetet megörökítve.

♥ Virágokkal díszíteni a lakást
Egy kis (vágott) virág hihetetlenül fel tudja dobni a lakás hangulatát, valamint az enyémet is.

♥ Színesíteni a hétköznapokat
Érdekes, hogy mostanában elvesztem egy fekete-fehér világban, legalábbis ami az öltözködésemet illeti. Azonban egy-egy aktuális kedvenc mindig van: míg ősszel a bordót részesítem előnyben, tavasszal a (pasztell) rózsaszín kerül előtérbe, amit igyekszek majd belecsempészni a hétköznapjaimba.

♥ Újra felfedezni a rúzsokat
A hideg szél és nagy sál ebben az évszakban már nem kifogás, így nem ártana újra beépíteni a rúzsokat a mindennapi rutinomba.

♥ Könyv, könyv, könyv
Szerintem bármilyen időjárás miatt alkalmat találok az olvasásra. Tavasszal éppenséggel a beáradó napfény hozza meg a kedvemet, kimondottan szeretek az ablak előtt lévő fotelben elhelyezkedni. Bár tény, hogy örök kedvenc elfoglaltságról van szó.

♥ Tavaszi gardróbfrissítés
A tavaszi nagytakarítás alkalmával imádok selejtezni, ami alól a ruhásszekrény sem kivétel. Épp ideje átnézni, mire is lesz szükségem a következő hónapokban, mitől kell megszabadulni és mi az, ami utánpótlásért kiált.

Meséljetek, nektek mi a tervetek tavaszra?

You Might Also Like

0 komment