Warm weather essentials - Summer favourites

by - augusztus 14, 2016
Ugyan még nincs vége a nyárnak, gondoltam, épp ideje összeszedni az évszakban jellemzően használt szépségápolási termékeket. Az idei nyár szerintem nem volt olyan elviselhetetlenül meleg, csupán 1-2 alkalommal éreztem azt, hogy nem bírom tovább :) ennek ellenére az aktuális kedvencek közé főleg olyan (hűsítő) termékek kerültek, amikkel könnyebb elviselni a forró nyári napokat.


Yamuna borsmenta virágvíz
Elsősorban a munkahelyemen vettem nagy hasznát ennek a 100% natúr virágvíznek, ott ugyanis nem sok lehetőségem adódik napközben felfrissülni - legalábbis ha nem szeretném, hogy a sminkemnek baja essen. A nyári forróságban igazi felüdülés fújkálni vele az arcomat, így azonnal a táskám állandó lakójává vált, hogy a nap bármely szakaszában elő tudjam kapni. Semmi felesleges összetevőt nem tartalmaz, ráadásul alkoholmentes, a mentának köszönhetően pedig valódi felfrissülést jelent a bőrnek.

Sundance napozás utáni gél
Tavaly már meséltem erről az aloe vera gélről, ami nem csak a leégett bőrnek nyújt azonnali segítséget, hanem szimplán napozás után is ápol (bár nem hidratál). Az óvintézkedések ellenére idén is sikerült kicsit leégnem, ilyenkor nem győzöm kenegetni vele magam, és mindig rá kell jönnöm, mennyire hasznos termékről van szó. Az illatát már abszolút ehhez az időszakhoz kötöm, habár a többi évszakban, például szoláriumozás után is érdemes lehet elővenni.

Sundance ajakápoló balzsam borsmenta olajjal
Ugyan még nem tapasztaltam olyat, hogy leégtek volna az ajkaim, jobb megelőzni a bajt. Így ha a napozás előtti fényvédelemről volt szó, ez az ajakbalzsam is előkerült. A nevéhez hűen valóban balzsamos állagról beszélünk, amit kellemes viselni, az UV védelem mellett pedig még ápol is.

Alverde tusfürdő bio gránátalma és bio gyömbér kivonattal
Citrusosan édeskés, de nem émelyítően tömény illata miatt tökéletes nyári tusfürdő. Zselés állagának köszönhetően még frissítőbb vele a zuhanyzás. Szerencsére nem szárít, ami a napi többszöri zuhanyzás mellett nem utolsó szempont.

Catrice Prime and fine highlighter
Nyáron valahogy képtelen vagyok elviselni a krémesebb állagú sminktermékeket, így a s.he duo highlighter ceruzája helyett sikerült újra felfedeznem magamnak ezt a régi szortimentes, kompakt Catrice darabot. A hétköznapi sminkelésem során highlighter eddig csak a szemöldökcsontra került (ami egyébként nagyon sokat dob a szemöldökön), a gyönyörű fénye azonban elcsábított és az arccsonton kipróbálva azonnal beépült a napi rutinomba.

Nektek mi lett a nyári kedvenc szépségápolási terméketek?

You May Also Like

3 megjegyzés

  1. Szia!
    Jól hangzik számomra a Sundance ajakápoló balzsam. Valószínű ki fogom próbálni! Köszi az ötletet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyárra ajánlani tudom, nekem bevált :) Egyébként engem az illata vietnami balzsamra emlékeztet, csak ha esetleg azt nem kedveled, gondoltam, megjegyzem :)

      Törlés
  2. nice blog thanks for sharing your idea with us! i have a also website "Talking About Beauty" to give reviews on healthcare products and choose a best products for online customer, today most of womes are go by hair fall problems now Woman's Hair Capillum is the solution of all hair porblems try once! website :- http://talkingaboutbeauty.aircus.com/WomansHairCapillum

    VálaszTörlés