Alverde Zell Aktiv szérum kék hibiszkusszal

by - február 28, 2016
Már csak azért is érdemes lehet néha benevezni egy-egy szépségdobozra, hogy olyan újdonságokkal ismerkedhessünk meg, ami máskülönben elkerülte volna a figyelmünket. Így sikerült tavaly tavasszal a DM kedvencek doboz keretén belül hozzájutnom az Alverde kék hibiszkuszos szérumához, amire nagy valószínűséggel nem figyeltem volna fel, így viszont hamar beépült az arcápolási rutinomba.

A 30 ml fluidum egy pumpás kiszerelésű műanyag flakonban kapott helyet. Személy szerint jobban örültem volna az átlátszó üveges megoldásnak, ugyanis így nem láthatjuk, mennyi szérum van még benne. De egyébként a kupak jól zár és a pumpa is jól működik, szóval csak esztétikailag van kifogásolnivalóm vele kapcsolatban, ez pedig részletkérdés (bár a marketingnél fontos lehet). Magáról a szérumról érdemes tudni, hogy nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, színezéket, illatanyagot, parabént, szilikont, valamint állati eredetű és ásványi olaj alapú összetevőket, ráadásul (az Alverdéhez híven) vegán termékről van szó.


'A PowerExtension hatóanyagot tartalmazó formula segíti a sejtanyagcserét és támogatja a bőrsejtek megújulását. Értékes Anti-Aging hatóanyagai csökkentik a ráncok kialakulását - egy fiatalosabb bőrért. A bio hialuronsav-komplex és a máriatövis olaj kisimítja a ráncokat és segít megőrizni a bőr hidratáltságát.'

Az illata számomra kellemes, nem tolakodó és hamar elillan. Egy fél pumpálásnyi is elég az egész arcomra, fluidos állaga miatt könnyen terül, így ez a kevés mennyiség bőven elég. Többet egyébként sem szeretek felvinni, különben egy kicsit zavaró réteget hagy maga után, kis mennyiségben azonban nyomtalanul, fél perc alatt beszívódik. Így a 30 ml igencsak kiadós, több mint fél éve használom napi rendszerességgel.

Azonnal sima, puha és feszes bőrt eredményez, hosszú távú hatásaként pedig azt vettem észre, sokkal szebb az arcbőröm összképe. Mivel tényleg hihetetlen gyorsan beszívódik, akár sminkelhetünk is rá, én viszont főleg az esti rutinomba építettem be. Hidratálni csak minimálisan hidratál, de az én kombinált bőrömnek ez bőven elég. Ha pedig alkalmanként száraz az arcbőröm, a hidratálókrém alá viszem fel a szérumot. A bőrsejteket megújító, anti-aging szérumot tulajdonképpen a 30-45 éves korosztály számára ajánlják, így bőrfiatalító hatásáról nem tudok nyilatkozni, megelőzésképp viszont érdemes lehet használni. A Zell Aktiv termékcsalád tagja még egyébként egy éjszakai és egy nappali arckrém, valamint egy szemkörnyékápoló is.

Ti használtok valamilyen szérumot?

You May Also Like

0 megjegyzés