Nyomtatható naptárak 2016 (by Pinterest)

by - január 09, 2016
Főleg a minimalista stílus kedvelőinek fog kedvezni a mostani bejegyzés, ugyanis ami a 2016-os naptárakat is illeti, leginkább a letisztult, egyszerű design-ok fogtak meg. Már tavaly december környékén elkezdtem keresgélni és mentegetni a naptárakat pinteresten, amelyek közül most megosztanám veletek a kedvenceimet. A legpraktikusabbak szerintem a havi bontású falinaptárak, amiken van annyi hely, hogy minden nap egy kis szösszenetet, fontosabb eseményt oda lehessen írni. Ezek akár blogolási célokra is hasznosak lehetnek, ugyanis akik a papír alapú megoldást preferálják, azoknak a bejegyzések tervezéséhez kiváló lehetőséget nyújtanak az alábbiak közül néhány verzió. Ugyan már január második hetében járunk, én még mindig nem döntöttem el, melyik lesz a befutó.




Nagyon tetszenek ezek a mostanában oly divatos csipeszes írótáblák, amikre a kinyomtatott naptárakat tűzik. A spiráloztatás helyett erőteljesen gondolkozok ezen a kivitelezésen, így bármikor könnyen hozzácsíptethetek bármilyen fontosabb feljegyzést. De némelyiket el tudnám képzelni akár egy egyszerű képkeretbe foglalva is.

Idén ti milyen naptár mellett döntöttetek?

You May Also Like

6 megjegyzés

  1. ez a fajta megoldás nekem is nagyon tetszik :) nézelődtem már én is, volt ami nagyon tetszett, de nekem fontos, hogy hétfővel, ne vasárnappal kezdődjön a hét a naptárban, így volt néhány, ami bár tök jó grafikával volt megoldva, kiesett. itt viszont most találtam olyat, ami bár minimalista, de ennek a szempontnak épp megfelel ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bevallom őszintén, ezt nem is figyeltem :) De örülök, ha találtál kedvedre valót ezek között!

      Törlés
  2. Detto fontos, hogy hétfővel kezdjünk, különben belezavarodom. Bár én idén is saját naptárat készítettem, csak ki kellene már akasztanom. ^^ De tetszenek ezek a minimál stílusok, az enyém is ilyesmi. Lehet feldobom blogra, hogy letölthesse más is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként gondoltam rá, hogy készítek egy saját verziót - akár ezek a naptárak felhasználásával. Kíváncsi lennék az ideire, amit készítettél, a tavalyid is tökre tetszett :)

      Törlés
  3. Nagyon tetszik ez a naptár téma, ezek közül főleg az első és az utolsó. Jelenleg eszembe sem jutott volna naptárat nyomtatni, de most meghoztad a kedvem hozzá :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is az első az abszolút kedvenc :) Örülök, ha sikerült meghoznom a kedved a naptárhoz! :)

      Törlés