Goodbye 2015, hello 2016

by - január 01, 2016
Mindig nehezemre esik bármiféle összefoglalót írni, nincs ez másképp most sem, de szerettem volna valahogy lezárni a 2015-ös évet. Mert hát ilyenkor akaratlanul is végigpörgetem az elmúlt eseményeket és ha újévi fogadalmat nem is teszek, szeretem magamban rendezni a dolgaimat - legyen szó a magánéletről, vagy akár konkrétan a blogról.

A személyes dolgoknál maradva, utólag visszagondolva több nagy momentum is történt velem az előző évben. A januári államvizsga (mesterképzés kipipálva) óta mintha több év telt volna el és olyan, mintha Spanyolországban sem tavaly jártam volna. Áprilisban végre elérkezett a pillanat, az egyetem befejezésével már nem állt semi a budapesti felköltözésem és párommal való összeköltözésem útjába ❤ Ezt követően főleg ősszel kezdtek újra pörögni az események, kirándulások, bepótolandó találkozók, nem utolsó sorban pedig megkaptam egy csodás állást, ahol hihetlen, mennyire jól érzem magam!


Ezzel ellentétben a blog sajnos nagyon lassan 'csordogált a medrében'. A bejegyzések száma megcsappant, ami azt mutatja, mennyire háttérbe szorult. Elég határozatlan voltam vele kapcsolatban - persze azt tudtam, hogy mindenképp csinálni akarom, csak azt nem, hogy hogyan. Sosem voltam hosszú távon elégedett, ezt a bizonytalanságot támasztja alá a többszöri design váltás is. Ha már itt járunk, pár szót ejtenék a legújabb verzióról. Ugyan nem volt tervben a megújulás, de hirtelen ötlettől vezérelve készítettem el az alábbi fejlécet (amihez a felhasznált képek a weheartit-ről származnak). Rég éreztem ilyet, de hirtelen megszállt az ihlet, az alkotási vágy és az elszántság a blog iránt. Azóta szinte folyamatosan pötyögök és gyártom a különféle bejegyzéseket, csak hogy a szabadságomat teljesen kihasználjam. Egyébként nagyon örülök, mert sikerült egy logo féleséget is kreálnom a Wish for beauty kezdőbetűiből.


Egy lépést hátra, kettőt előre - valahogy így telt az előző év a blog szempontjából. A manikűrös bejegyzések teljesen háttérbe szorultak: először csak a ManiCute posztok maradoztak el, később már a manikűrvadászokra sem jelentkeztem. Egyre többször hivatkoztam időhiányra, fényképeket sem volt alkalmam készíteni, így volt olyan hónap, hogy csak egyetlen bejegyzés került ki. Ezen mindenképp változtatni szeretnék és én lennék a legboldogabb, ha minden visszatérne a régi kerékvágásba, ami persze csak és kizárólag rajtam múlik. Viszont, hogy ne csak a negatívumokat említsem, voltam blogger eseményeken, újabb együttműködési felkérések is érkeztek hozzám és ami a legfontosabb, ti, olvasók itt voltatok velem végig! Így értelemszerűen a top 5 bejegyzés - ami 2015-ben íródott - idén is a ti kedvenceiteket prezentálja.

Top 5 legolvasottabb bejegyzés


Mivel az év adott szakaszában általában más-más termékeket preferálok, így az éves összefoglaló helyett (az őszihez hasonlóan) inkább egy téli kedvences bejegyzéssel szeretnék majd jelentkezni. Ötleteim egyébként megint vannak, próbálom majd az időmet is jobban beosztani és ha tehetem, inkább előre dolgozok (mint például most, nagyon belejöttem a posztok írásába, de ezt nem szeretném elkiabálni).

Ezúton szeretnék minden kedves olvasómnak sikerekben gazdag, boldog új évet kívánni!

You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Boldog, posztokban gazdag új évet kívánok! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, én is kívánok neked hasonlókat ;)

      Törlés
  2. Nagyon szép lett az új design! *-* Teljesen átérzem egyébként a problémát: mióta dolgozom, nekem sem jut annyi időm a blogra, mint amennyit szeretnék - bár nem is időm, hanem inkább energiám nincs. Kicsit az is depresszív tud lenni, hogy szinte soha nem látjuk a napot. Akkor bújik elő, amikor indulok az irodába, és mire hazaérek, már megint teljesen sötét van :D Így hétköznap tulajdonképpen lehetetlen fotózni, hétvégén pedig annyi más elintézendő van, hogy a blog tényleg kissé háttérbe szorul. Remélem a tavasz közeledtével ez változni fog, és te is újult erővel vágsz bele a blogolásba ^_^ Nagyon boldog, sikerekben gazdag új évet kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Már nagyon várom a tavaszt, részben pont a fényképezés lehetőségei miatt :)

      Törlés
  3. Nagyon jó lett a fejléc is és a sablon is tetszik! Az összeköltözéshez és az álláshoz pedig nagyon gratulálok, csodás lehet olyan helyen dolgozni, amit annyira szeretsz :)

    VálaszTörlés