Sundance napozás utáni gél

by - szeptember 03, 2015
Ugyan a naptár szerint már véget is ért a nyár, az időjárás nem ezt igazolja. Így még egészen aktuálisnak tartom, hogy megosszam veletek a Sundance napozás utáni aloe vera géljéről kialakított véleményemet. Először muszáj megemlítenem, hogy mennyire fontos a fényvédelem. Szerencsére egyre többen használnak naptejet és odafigyelnek bőrük megfelelő védelmére. 'Balesetek' azonban mindig vannak, ha valamilyen oknál fogva nem tudjuk megelőzni a bajt és sikerül leégnünk, hasznos segítséget nyújtanak a különböző magas panthenol és aloe vera tartalmú termékek. Idén a városi sétákra is előszeretettel kenegettem magam naptejjel, sajnos azonban még így is volt, hogy sikerült megpirosodnom, ilyenkor - és egyébként minden napozás után - nagy segítség volt számomra a Sundance napozás utáni gélje.


A zöldes, ragacsos gélből nem érdemes egyszerre túl sokat felvinni, ugyanis akkor nem szívódik be teljesen és egy idő után olyan, mintha a kosz hámlana rólunk. Célszerű inkább naponta többször, de vékony rétegben használni. Mivel egész hamar beszívódik, ezért akár már a strandon is (zuhanyzás után) bátran használhatjuk, és szerencsére egyedül csak a tenyérben hagy maga után ragacsos érzést. A 300 ml kiadós mennyiség, a pumpás fejjel könnyedén és kényelmesen adagolhatunk. Mivel könnyen terül, nem kell belőle sok (és ismétlem, felesleges vastagon kenni), így sokáig elég - idén körülbelül a felét sikerült elhasználni. Számomra az illata is kellemes, bár sajnálom, hogy a parfüm szerepel az összetevői között. Az aloe vera tartalmú gél nem csak hűsít, nyugtatja és azonnal enyhülést hoz a kipirosodott bőrnek. Viszont a testápolót nem váltja ki, mély hidratáló hatásról nem tudnék beszámolni, persze nem is ez a funkciója.

Összességében hálás vagyok ennek az aloe vera gélnek, amely elvileg még segít is a bőr szép és hosszan tartó napbarnított színének megőrzésében. Megemlíteném még, hogy páromon is teszteltem, aki  kimondottan fehér bőrű és többször is leégett, két-három használattal viszont sikerült elérni, hogy szépen bebarnuljon és nem hámlott le a bőre.

Ti használtok valamilyen napozás utáni terméket?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. a kosz hámlana rólunk:DD nekem az Avonos napozás utáni spray jött be,nagyon megszerettem és tényleg segít is:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudtam jobban megfogalmazni :D Tényleg látszik és kellemetlen tud lenni, de csak ha sokat viszünk fel belőle :)

      Törlés