Gardróbfrissítés ősszel

by - szeptember 22, 2015
Ősszel valahogy mindig erősebb késztetést érzek arra, hogy új darabokkal bővítsem a ruhatáramat. Talán nyitottabb is vagyok az újdonságokra és az aktuális trendekre, mint általában. Emellett úgy érzem, ebben az időszakban tudom kihozni magamból a maximumot, már ami az öltözködést illeti. Bátrabban viselem a különböző anyagokat, színeket és mintákat. Az örök klasszikus arany-fekete páros magától értetődő, de imádom megjeleníteni az öltözködésemben az ősz színeit is. Hamarosan itt vannak azok a bizonyos kuponos napok is, a mostani lista már félig ennek a szellemében íródott.


#1 - Táska
Munkába menet majd búcsút inthetek a nyáron annyira kedvelt kistáskáimnak és mivel csak egy nagy pakolósom van, ideje egy másikat kerítenem mellé. Tavasszal már említettem, hogy fekete táska után kutatok, de még mindig nem találtam meg az igazit. Ez a bézs fekete díszítéssel viszont könnyen lehet, hogy felváltja a fekete táska iránti vágyakozásomat (és már megint az esztétikumot helyezem a praktikum elé), de még ez se biztos, hogy megfelel az igényeimnek méretügyileg.
H&M kézitáska, 6990ft

#2 - Karóra
Kizárólag fehér karóráim vannak, őszre pedig talán nem ártana egy fekete szíjas a készletembe. Ez a Daniel Wellington karóra egy álom (Classic Sheffield 36mm), anyagilag viszont kész csőd lenne - holott egy minőségi karórába érdemes lehet befektetni. Valószínűleg egy olcsóbb verzió fog hozzám vándorolni, de addig sem hagy nyugodni a gondolat, hogy mi lenne, ha az enyém lenne.. :)
Daniel Wellington karóra, 199$


#3 - Szőrme mellény
Már tavaly is szemezgettem a szőrme mellényekkel, de egyszerűen nem tudtam volna beépíteni a ruhatáramba. Mostanában viszont megint egyre többet fantáziálgatok és egyre jobban el tudnám képzelni magamon.
H&M műszőrme mellény, 9490ft

#4 - Cipő
Cipők terén egy kicsit el vagyok veszve, ugyanis még magam sem tudom, pontosan milyet is szeretnék. A legfontosabb paraméter, hogy lapos talpú és kényelmes legyen. Eredetileg mindenképp bokacsizmát szerettem volna, de megint a tornacipő fazonhoz húz a szívem és kora ősszel egy slip on tökéletes lenne.
H&M fekete slip on, 5990ft


#5 - Kalap
A kalap kicsit kakukktojás, ugyanis leginkább ésszerűtlen vágyakozásnak mondanám, mivel nem hinném, hogy túlságosan is jól állna az a fajta, ami nekem tetszik. De olyan jól mutat, mint kiegészítő, hogy nem hagyhattam le a listáról.
H&M kalap, 6990ft

#5 - Pénztárca
Van egy nagy tárcám, amit imádok, de világos színe lévén a másfél év alatt rendesen összekoszolódott, megtakarítani viszont nem lehet, mert akkor a színe is fakul (és már kopni is elkezdett). Nagyon szeretnék hasonlót, mint amim van - steppelt mintás, rengeteg kártyatartó résszel - csak fekete kivitelezésben, lehetőleg arany cipzárral.
Stradivarius pénztárca, 3995ft

Az utóbbi időben szinte csak farmernadrágot vagyok hajlandó hordani, szokásomhoz híven pedig ismét a H&M kínálatából szeretném beszerezni a legújabb darabot. Például egy high ankle fazont vagy ismét a jól bevált sima skinny-t. Amivel pedig a legnehezebb dolgom van mostanában, azok a felsők, de nem adom fel, folyamatosan keresem a ruhatáram jövőbeni darabjait. Talán egyszer elégedett leszek a szekrényem tartalmával :)

Nektek mi szerepel a(z őszi) kívánságlistátokon?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Én is szeretnék egy szőrös mellénykét, már úgy bánom, mikor 1-2 évvel ezelőtt megláttam a tökéletes darabot, de nem vettem meg :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh :( Én anno egy farmermellénnyel voltam ugyanígy :c

      Törlés