Instagram moments #4

by - augusztus 27, 2015
Elég sok idő eltelt a legutóbbi ilyen bejegyzés óta: akkor még javában tavasz volt, most pedig már szinte vége is a nyárnak. Az instagramos képek mégsem reprezentálják igazán az eltelt hónapokat, ugyanis a bloggal együtt valahogy ez a platform is háttérbe szorult - ami jobban belegondolva nem is olyan rossz dolog. Aki követ, az egy kis szeletet mégis kaphatott a hétköznapjaimból, ebből készítettem most nektek egy rövid kis válogatást.


A nyár sajnos elröpült és úgy érzem, nem sikerült kihasználnom annyira, mint szerettem volna. Habár próbáltam pozitív és lelkes maradni, ez nem mindig sikerült. De nem szeretnék panaszkodni, hiszem, hogy idővel megoldódnak a dolgok. Legalábbis minden erőmmel azon dolgozok, hogy túllendüljek ezen a kisebb válságon - az első lépést már meg is tettem, ugyanis újult erővel álltam neki a blognak, ami egyébként azzal kezdődött, hogy egy új, letisztult designt kapott.

'Van, hogy az úton egyedül kell menned. Mert a te utad, a te feladatod. Csak te járhatod be, senki más, mert neked kell a rád váró akadályokat leküzdened, mert a cél a te célod.' Csitáry-Hock Tamás


Szerencsére a tavasz és a nyár bővelkedik gyümölcsökben, így állandóan friss gyümölcsöt ettem magában, vagy valamilyen módon belecsempésztem a reggelimbe - például a zabkásámba.


Az utóbbi hónapok talán legmeghatározóbb momentuma, hogy április végén felköltöztem Budapestre. Azóta rengeteget sétáltam a városban, jó pár kilométert tudhatok magam mögött. Sokszor még mindig hihetetlen érzés, hogy itt élek, szerintem csodás helyeket rejteget fővárosunk.


instagram: daily_dii

You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Nagyon szeretem a képeid. :3 Tényleg egy rugóra szokott járni az agyunk... :D
    Drukkolok, biztos mihamarabb a hullám tetejére érsz/értek és minden jó lesz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Néha már látom az alagút végét, így sokkal könnyebb és pozitívabb is vagyok :)

      Törlés
  2. Nagyon szép képek, kellemes a hangulatuk :)

    VálaszTörlés
  3. De jó képek, annyira ízlésesek ezek a fotók! (Meg a finom kaják :) És a bögre is tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! A bögre az F&F Home részlegéről van, nekem is nagyon a szívemhez nőtt :)

      Törlés