Instant szerelem - H&M Home

by - május 29, 2015
Mióta összeköltöztünk párommal, állandóan azon töröm a fejem, milyen új kiegészítőkkel kéne csinosítgatni a lakást. Próbálok nem csak a megjelenésre koncentrálni, hanem kellemest a hasznossal alaposan funkcionális dolgokat beszerezni. Imádom a kisebb tárolókat, a nagyobb dobozokat és úgy tűnik, most a fém kosarakra is teljesen rákattantam. Ezek a hanyag eleganciát kölcsönző megjelenésükkel vettek le a lábamról mindamellett, hogy tényleges tároló funkcióval rendelkeznek. Alapvetően egyébként az Ikea honlapját szoktam böngészni, most viszont a H&M Home kínálatát néztem végig, ahol többek között az alábbi dolgok szúrtak szemet - amiknek azonnal szerepet is tudnék adni a lakásban. A honlapon nem csak a termékek, hanem a képek is nagyon stílusosak, ami miatt persze csak még jobban megtetszenek a dekorációs elemek.

1. Fémkosár, 2990ft (link) / Tárolókosár, 2990ft (link)

2. Drótkosár, 2990ft (link)
3. Fém tárolókosár, 3990ft (link)

Az arany tálca és gyertyatartó az én fantáziámban ékszer- és parfümtartóként szerepel. Habár a tálcáról az ágyba hozott reggelimet is szívesen elfogyasztanám - szintúgy a fa darabról, ami ebből a szempontból praktikusabb is. A gyertya pedig az üveg mintázata miatt fogott meg, amit a későbbiekben is fel lehetne használni kisebb dolgok, például sminkecsetek vagy tollak tárolására. Mivel bútorozott albérletről van szó, kicsit meg van kötve a kezünk, így nehezebb dolgunk van, egy-két stílusos díszpárnával viszont nyomban új külsőt varázsolhatunk a nappaliban lévő kanapénak is.

4. Fémtálca, 3490ft (link) / Fém gyertyatartó, 1990ft (link) / Illatgyertya, 1990ft (link)
5. Fatálca, 5990ft (link)

Persze folyamatosan alakul bennem a kép, milyen stílust is szeretnék majd látni nap mint nap, de már most időtálló darabokat keresek, amiket a későbbiekben akár a saját lakásomban is el tudnék képzelni. A fémtálca persze már önmagában hangsúlyos fémes jellegéből adódóan (ami egyébként fehérben is nagyon tetszik), de könnyen beilleszthető darabról van szó - legalábbis számomra -, amit a konyhában, nappaliban, vagy akár fürdőszobában is előszeretettel használnék.

6. Három darabos tálca szett, 5990ft (link)

7. Pamut díszpárnahuzat, 1290ft (link)
8. Vászon díszpárnahuzat, 990ft (link)

Nektek szerepel valami a lakberendezési kívánságlistátokon?

You May Also Like

2 megjegyzés