Zsákmányolás - kedvezményes vásárlások

by - október 09, 2014
A Glamour napok előtt már nem terveztem nagyobb kiadást, ruhát vásárolni pedig egyáltalán nem akartam - ami azonban nem így lett. Persze nem azért, mert nem bírtam magammal, hanem mert olyan kedvezményeket sikerült kifognom, amivel nagyon jól, illetve jobban jártam. Ugyanis a nagy kuponozós hétvégén kívül is el lehet csípni különböző kedvezményeket, amikre érdemes odafigyelni!

Takko
Ha fel vagy iratkozva a Takko üzlet hírlevelére, bizonyos időközönként küldenek (postán vagy e-mailben) kedvezményes kupont, ami 30-25-20-15% kedvezményre jogosít (egy kupon egyszer használható fel). A honlapjukon pedig megláttam egy műbőrdzsekit, ami őszi kívnságlistás darab volt, így a 30% kedvezménnyel jött is velem haza (összesen két darab volt már csak a dzsekiből, egy pedig szerencsére a méretemben). Kicsit bűntudatom van, mert direkt olyat szerettem volna, amiből egyáltalán nincs kint a derekam.. de ez annyira tetszett, hogy képtelen voltam lemondani róla. Az vigasztal, hogy vékonyabb anyagból készült, így a nagy hidegben úgysem ezt venném fel, vagy pedig jól aláöltözök (ennek jóvoltából szeretnék végre beszerezni egy derékmelegítőt is). Nagyon tetszik, kényelmes és csinos (karcsusított fazon és helyenként steppelt mintás), úgyhogy nagyon jó vételnek tartom - remélem a minősége is kifogástalan lesz.

F&F
Érdemes szemmel követni az F&F honlapját vagy facebook oldalukat, esetleg feliratkozni a hírlevelükre, ugyanis sokszor van árengedmény a különböző ruhaneműkre. Körülbelül két hete azonban mindenre 20% kedvezmény volt 2500ft felett, így inkább elnéztem, hátha van olyan, amiből már nem maradna a Glamour napokra (leginkább az akciós ruhákra gondoltam, mert ezekre is vonatkozik a kedvezmény). Persze egyetlen pulcsin kívül semmit nem találtam, amit viszont nem tudtam otthagyni a teljes ára ellenére sem, annyira megtetszett - főleg az előbb említett műbőrdzsekivel felpróbálva, ami alá amúgy is tervben volt egy vékonyabb felső vásárlása. Nem éppen őszies, de azt mondom, mindig jó egy kis színt vinni a szürke hétköznapokba.


Takko fekete műbőrdzseki: 12990ft - 30% = 9093ft
F&F feliratos vékony pulcsi: 4590ft – 20% = 3672ft

Rossmann
A Rossmannba is szoktak lenni különböző engedmények, ha pedig olyan városban laksz, ahol elfogadják a 10%-os végösszegi kuponokat, még szerencsésebb vagy. Most viszont van egy nyomtatható 15%-os végösszegi kupon, úgyhogy beszereztem pár dolgot, amik ráadásul mind eleve akciósak voltak. A szépségápolási termékeken kívül az aktuális újságban mindig figyelemmel követem a tisztítószereket is, mert ilyenkor nagyon jó áron lehet hozzájutni. A Rival de Loop szemfestéklemosó párnát igazából csak meg akartam nézni, hogy mennyibe kerül (ő volt az új kiszemeltem a gyönyörű összetevői miatt), viszont a kiárusítás felirat és a 135ft-os ára meggyőzött, hogy most szerezzem be. Nem vagyok benne biztos, hogy ki fogják vonni a forgalomból, ugyanis a dobozon a lejárati dátum 2014.10. Szóval lehet csak azt a pár darabot árusították ki. A kézfertőtlenítőm egy ideje elfogyott és a kis kiszerelése és illata miatt döntöttem az Isana terméke mellett, meg persze ez is pont akciós volt :)


Rival de Loop szemfestéklemosó: 275ft helyett 135ft - 15% = 115ft
Isana kézfertőtlenítő: 349ft helyett 249ft - 15% = 212ft

Persze sok másik üzletben és drogériában el lehet csípni hasonló kedvezményeket. A DM-ben minden hónap elején egy 10%-os végösszegi kuponnal szoktak kedveskedni, ráadásul az active beauty törzsvásárlói kártyával még több kedvezményes kuponhoz juthatunk hozzá (a kedvezményes DM-es vásárlásaimról már olvashattatok itt és itt). A Müller pedig különböző szombatokon (Müller szombat) 15% kedvezményt biztosít mindenre. Érdemes ekkorra időzíteni az olyan termékek megvásárlását, amire amúgy is szükségünk van.

Nem akarok senkit megtanítani arra, hogy bánjon a pénzével, de sokaknál (blogos szférában és a közvetlen környezetemben is) úgy érzem, egyáltalán nem figyelnek oda, hogy mire mennyit költenek - amihez ugyan nem sok közöm van, mégis rossz érzés. Persze nem azt mondom, hogy soha ne kedveskedjünk magunknak semmivel, de ha tudom, hogy két hét múlva úgyis elfogy a tusfürdőm és jelenleg akciós, akkor igenis most fogom olcsóbban megvenni :) Azért is érzem aktuálisnak ezt a témát, mert holnap már kezdődik is a Glamour hétvége. Azonban ha ekkor meg is spórolunk valamennyit, a későbbiekben azonban egyáltalán nem figyelünk oda erre, nem sokra megyünk.

Ti mennyire figyeltek oda az ilyen lehetőségekre?

You May Also Like

11 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik a bőrdzseki és a pulcsi is, sőt azt kell, hogy mondjam, a pulcsi még talán jobban is :D Szuper dolgokat vettél :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagyon tetszik a pulcsi meg a dzseki, bár kétlem, hogy a pulcsiból holnap találok még, de azért meglesem... :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű az a pulcsi, lehet én is veszek egyet. :)

    VálaszTörlés
  4. Szia! Ezt a nyomtatható 15%-os Rossmann kupont minden Rossmannban elfogadják vagy csak kijelölt üzletekben? A honlapjukon nem láttam azért kérdezem. Kb. 2 hete a H&M-ben vettem több dolgot, mind akciós volt és jóval többet spóroltam, mintha -20% jött volna csak le a teljes árból. Jókor mentem be, szerintem holnap őrület lesz ott.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én úgy tudom, hogy minden Rossmannban elfogadják, de a biztonság kedvéért én is közöltem az eladóval, hogy van egy ilyen kuponom :D De tudták, miről van szó (két üzletben is voltam). Más kedvezménnyel elvileg nem összevonható, viszont az akciós termékekre ugyanúgy érvényes :)

      Törlés
    2. Én a 15%-os kupont a Glamour-os kuponokkal használtam fel, és levonta a 15%-ot( Mindenre volt valamilyen kuponom) Úgyhogy bátran lehet nyomtatni, használni. ;)

      Törlés
    3. Hmm, akkor lehet bepróbálkozok vele én is :D Habár épp most kérdeztem meg a Rossmann-t és azt írták, hogy a végösszegi kuponok 3 Glamour-kuponnal vonhatók össze: 30% Palmolive tusfürdő, 33% Garnier BB krém és 33% Garnier Essentials arcápolók.

      Törlés
  5. Köszi, lányok! A pulcsin sokáig gondolkoztam, hogy megvárom vele a Glamour napokat, hátha addig esetleg még le is akciózzák :P De nem mertem otthagyni :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó a pulcsi!:) Szeretem ezt színt. A Rival de Loop lemosópárnához volt szerencsém de nekem nagyon olajos volt. Mondjuk kb. 2 éve volt azóta lehet alakítolttak rajta, még nem mertem újra kipróbálni, viszont tök jól lehozta a fejbőrön maradt hajfestéket!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :3 A lemosó most is nagyon olajos, bár én nagyjából tudtam, mire számítsak, így nem okozott meglepetést. Első használat után nekem nagyon szimpatikus :)

      Törlés