ManiCute - Babona

by - október 27, 2014
Egy nap híján pontosan egy éve startolt a ManiCute, amikor is a hallooween témával debütáltunk. Nagyon örülök, hogy egy kis csapat része lehetek, habár az utóbbi hónapokban már nem igazán voltam aktív (mentségemre szóljon, hogy eleve így vállaltam el a 'tagságot'). Most viszont semmiképp nem akartam kimaradni az évfordulónk miatt, így még ha nagy fejtörést is okozott a jelenleg a porondon lévő babona téma, kierőszakoltam magamból egy manikűrt.


Nagyon sokat agyaltam a különböző halloweenhoz kapcsolódó babonákon, az utolsó percig abban a hitben voltam, hogy fekete macskát fogok festeni. Aztán valahogy megláttam azt a babonát, ami az üstökösökhöz kapcsolódik, így az utolsó pillanatban váltottam és a hozzám közelebb álló csillagos égboltot próbáltam megjeleníteni egy azon átcikázó üstökössel. Elég kis minimalista (túl szépen fogalmaztam.. gagyi) lett, de a háttér csillogása engem mindenért kárpótol.

'A sűrű csillaghullást, a furcsa égi fényeket a háborúk, világháborúk előjeleként (égi jelként) értelmező mondatípus a magyar nyelvterület egészéről és számtalan változatban ismert. Baljós jel lehet az óriási jégvihar, égi háború is, a leggyakrabban azonban az először olykor tűznek vélt üstökösök föltűnése. A mondák mesélői szerint leginkább a Halley-üstökös a háborúk és a végítélet hírnöke.'


❤❤❤❤
Hema Long Lasting Nail Polish - 850
Only You - 810 Metal Dust
Lovely Crystal Strenght Nr 134
 Aden (89) Bird of Paradise

Nézzétek meg a többiek munkáját is!

You May Also Like

19 megjegyzés

  1. Oh micsoda csodás csillámtenger. :3

    VálaszTörlés
  2. Jajj, én is ezt akartam. :D Szép lett. ;)

    VálaszTörlés
  3. Egyszerű, mutatós, hordható. :)

    VálaszTörlés
  4. Wow, dehogy gagyi.. Ez nagyon szép lett. :) Nekem biztosan nem jutott volna ez eszembe a témához kapcsolódóan :)

    VálaszTörlés
  5. De nagyon szép lett az egyszerűsége ellenére! :)

    VálaszTörlés
  6. Egyáltalán nem gagyi. A páromnak megmutattam és ez volt a reakciója: "íj, igen tetszik." Ez nála azt jelenti, hogy nagyon tetszik neki, na meg persze nekem is.

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű lett, csodaszép!

    VálaszTörlés
  8. Megőrültél?! Mi az, hogy "gagyi"?! Az egyik legszebb, legérdekesebb manid, az üstököst ennél kreatívabban nem lehet megfesteni.
    Rendesen katarzisom van ennek a maninak a látványától, gyönyörű!

    VálaszTörlés
  9. Wow, ez csodaszép! A szín, a minta....csodás!

    VálaszTörlés
  10. Üstököst nehéz festeni, de azért nem mondanám, hogy gagyi, ráadásul nagyon ötletes!! Az alap meg csodaszép!

    VálaszTörlés
  11. Wow, gyönyöreű lakk! Olyan mint a világűr! *.*

    VálaszTörlés
  12. Lányok, nem hittem volna, hogy ennyire tetszeni fog nektek! Köszönöm szépen mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok :))

    VálaszTörlés
  13. Nem tudom, hogy kerülte el ez a bejegyzés a múlthéten a figyelmem, mert nagyon szépet alkottál :) Ilyenkor kicsit fáj a szívem, amiért nem nagyon merek a sötét lakkokhoz nyúlni. Nagyon megfogott az egésznek az egyszerűsége és eleganciája.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! :) Néha érdemes kísérletezgetni és kilépni a komfortzónából, ugyanis soha nem tudhatod, mi áll jól ;)

      Törlés