Realash szempilla kondicionáló

by - október 22, 2014
Augusztusban hozzám is sikeresen megérkezett a Realash szempilla kondicionáló, ami - hogy az ő szavaikkal éljek - luxus vastag, hosszú, és csábítóan ívelt szempillákat ígér. A maximális eredmény érdekében 3 hónapig érdemes folyamatosan használni, ami után viszont elég csupán hetente egyszer-kétszer alkalmazni, hogy a hatása megmaradjon és tartósan dús pilláink legyenek. Nos igen, pontosan ezért vártam ennyi időt, hogy az alaposan kiforrt véleményemet tudjam megosztani veletek.


Mindig szeretném minimalizálni a külsőségeket, mert ugyebár nem ez a lényeg. Viszont akkor sem tudok elmenni szó nélkül a csomagolása mellett, ugyanis egy annyira nőiesen cuki dobozban kaptam meg a kondicionálót, hogy a mai napig gyönyörködök benne. Nagyon igényesnek tartom és szerintem ez igen sokat elárul egy cégről. A rózsaszín-zöld, pöttyös dobozban egy kártya is lapult (az enyém valamiért franciára sikeredett, de ez olvasható rajta: 'A gyönyörű szempillák titka ebben a pici dobozban rejtőzik. Ismerd meg. Próbáld ki. Legyen elbűvölő a pillantásod.') Ezen belül a szérumnak volt még egy külön kis doboza, amit én az utazásokhoz tartottam meg, ezért már egy kicsit viseltes.


A kiszerelés egy tusra emlékeztető tubus (ezt még egy fólia is védte), aminek az ecsete is egyébként egy ecsetes tuséval megegyező. A fekete-ezüst párosítás számomra mindig olyan professzionális hatást kelt - gondolom hasonló okokból maradtak az egyszerű, letisztult külsőnél. Összesen 3ml folyadékot tartalmaz (az állagát képtelen vagyok megállapítani, valamiért zselésnek tűnik, holott mégis elég híg), ami kevésnek tűnhet, de 2 hónapnyi rendszeres használat mellett még mindig nem érzem, hogy nehezen tudnám 'kisajtolni', úgyhogy biztos sokáig elég lesz még - pláne, hogy az elkövetkezendő időkben már nem kell naponta használni. (Egyébként felbontás után 12 hónap a lejárati ideje.)


A használata nagyon egyszerű, csupán a megtisztított, sminkmentes szemhéjra, a szempillatövekbe kell felvinni a folyadékot az ecsettel egy-egy vonással. Egyáltalán nem zavaró, kellemes, hűsítő érzés. Ugyan elég hamar beszívódik, de ezt a műveletet estére érdemes időzíteni (nekem a lefekvési előtti szépségápolási rutinom része lett), hogy legyen ideje hatni. Mint már írtam, az első 2(-3) hónapban naponta kell használni, utána elegendő hetente egy-két alkalommal. Csupán a felső szempillasoron kell alkalmazni és elviekben szembe nem kéne kerülnie, viszont érzékeny szeműek is használhatják. Az összetevői nagyon szépek, kizárólag természetes összetevőket tartalmaz: Aloe, D-panthenol, kollagén, elasztin, hidrolizált selyem, protein, hialuronsav, mangó kivonat, keserű narancs virág kivonat, sabal pálma kivonat, dechloro dihidroxi difiuor ethylcloprostenolamide, gránátalma kivonat, papaya kivonat, körömvirág kivonat, lófarok kivonat, len és calamus kivonat és biotinyol tripeptid.

Pontosan két hónapja kezdtem el használni és ennyi idő után a tükörben már én is látom, hogy a kiindulóponthoz képest lényeges a különbség, pedig eddig sem voltak túl rövid szempilláim. Viszont őszinte leszek, az első hónap után még nem voltam ennyire bizakodó, persze ennyi idő után nem is ígér akkora látványos javulást. De ezután is ugyanolyan szorgosan kenegettem vele a szemhéjam, ami meghozta gyümölcsét. Főleg a külső pilláimon látom az eredményt, hogy milyen hosszúak lettek. A legfurcsább, amiben egyáltalán nem bíztam, hogy ezen felül még iszonyat íveltek is! Nem hittem volna, hogy ekkora különbség lesz a kiindulási állapotomhoz képest, amit a két kép összehasonlítása nélkül is tényleg észrevettem magamon. (Ha a fényviszonyok nem is ugyanolyanok, legalább a fényképezőgépet próbáltam hasonló szögben tartani, hogy hiteles legyen az összehasonlítás. A szemöldököm és szemhéjam állapotáért pedig elnézéseteket kérem, ugyanis semmilyen smink nem volt rajtam a fényképezéskor.)

                2014. augusztus 21. kiindulási állapot || 2014. október 21. két hónap Realash használat után

Úgy gondolom, egyértelműen látszik a különbség, hogy mennyivel hosszabb az egész. Még ha dúsabbnak nem is látom, talán egy kicsit vastagodtak is a pilláim. Összességében meglepett, hogy tényleg ennyire hatásos ez a kondicionáló, főleg az íveltség terén (szinte már rakoncátlanul göndörödik), szóval nagyon elégedett vagyok vele. Én ugyan drágállom, nem egy egyetemista pénztárcájához van szabva, legalábbis egy összegben. Habár ha azt nézzük, hogy 4-5 hónapra lebontva már nem is vészes az ára, amit sokan például 3D szempilla felrakására simán elköltenek - így pedig természetesen hosszúak a saját szempilláink. A későbbiekben pedig már nem is kell olyan sűrűn elővenni, úgyhogy még tovább kitart egy tubus. Ha további kérdésetek lenne (vagy esetleg rendelni szeretnétek), érdemes elnézni a Realash weboldalára, ahol mindet megtudhattok erről a kis csodaszerről.

Ti milyen trükköt vettek be szempilláitok szépsége érdekében?

You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Nagyon szép az eredmény, különösen az íveltség tetszik, de ennyi pénzért azt gondolom, hogy még szép, hogy látványos eredményt hoz. Sajnos kipróbálni valószínűleg nem ezt a terméket fogom, az ára miatt :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon látványos. Bár alapból is nagyon szépek a pilláid. :) Én arra lennék kíváncsi, hogy ha már elfogy a termék és nem vásárolod újra akkor vajon meddig tart ez a hatás. Tudom erre nem tudsz választ adni csak úgy felmerült bennem ez a kérdés. :)

    VálaszTörlés
  3. Nálad is nagyon látványos a különbség. :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon szépek lettek a pilláid *_* szívem szerint én is beszerezném ezt a csodaszert , csak egy kicsit borsos az ára :/ de ebbe tényleg megéri befektetni úgy látom :D

    VálaszTörlés
  5. Azta, micsoda eredmények! Tényleg látványos a változás. :-)

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy számotokra is látványos az eredmény :) Hamarosan lecsökkentem a használatát heti 2 alkalomra, remélem megmarad a hossza!

    VálaszTörlés