Glamour napi menetrend - tervezés

by - október 04, 2014
Ha minden jól megy, pontosan egy hét múlva ilyenkorra már végzek is a Glamour napi kuponozással, ugyanis általában péntek reggel szeretek mindent letudni. Nem olyan rég néhány tippet osztottam meg veletek a Glamour napokkal kapcsolatban, hogy nekem mik váltak be az ész nélküli vásárolgatás elkerülése érdekében. Akkor írtam, hogy a számomra legjobb módszer a lista készítése. Ezt folyamatosan írogattam, amikor eszembe jutott valami, azonnal felkerült, hogy mit honnan kell majd beszereznem. Jövőhéten ezzel a kezemben fogok elindulni a különböző üzletekbe, hogy csakis azokra koncentráljak. Úgy érzem, nagyon alapdarabokra van most szükségem, szóval tényleg semmi extra nem szerepel a kívánságlistámon, konkrét kiszemeltből pedig tényleg csak pár darab van (na ez hogy lehet?).

C&A: 20% kedvezmény minden termékre. Más akcióval nem vonható össze

DM: 50% kedvezmény 1 darab S.he stylezone vagy Alverde dekorkozmetikai termékre
Nagy dilemmában vagyok, ugyanis a múltkor kattant az agyam, hogy mostantól a sminktermékekre is odafigyelek, hogy szilikon- és parabéntmentesek legyenek, valamint a parfümöt és alkoholt is nagy ívben szeretném elkerülni az összetevők listájáról. Szóval hosszas krémmániás kutakodás után rátaláltam az Alverde kompakt alapozójára, ami igencsak felkeltette az érdeklődésemet és minden kritériumomnak megfelel, gyönyörűek az összetevői. A jelenleg használt alapozómat és színezett hidratálómat azonban mégsem akarnám félig használtan kidobni.. viszont a bőröm az utóbbi időben egyikkel sem tűnt túl kompatibilisnek, szóval végül lehet mégis beadom a derekam.


F&F: 20% kedvezmény a ruházati termékekre

F&F Home: 20% kedvezmény a lakberendezési termékekre

H&M: 20% kedvezmény, csak a teljes áras termékekre
Az olyan alapdarabokat, mint egy basic póló, atléta, farmernadrág, öv, zokni, stb. innen szeretném beszerezni. Valószínűleg végre kipróbálom a H&M-es hajgumikat is, valamint pár kiegészítő, például egy sapka is tervben van. Az esernyőm is eltört, amit eleve a Müllerből szerettem volna pótolni, de lehet szemügyre veszem az itteni kínálatot is. Nem utolsó sorban pedig itthonra szeretnék venni egy hosszúnadrágos pizsama alsót és egy új meleg mamuszt, ugyanis az előzőtől épp ideje lenne végleg megválnom - ezzel a cuki rózsaszínnel pedig már tavaly is szemeztem.


Libri: a vásárolt könyvek és hangoskönyvek árából egyszeri 20%-os kedvezményt biztosít

Max Factor: 50% kedvezmény egy dekorkozmetikai termékre a DM-ben
Tavaly ilyenkor szereztem be az első Max Factor körömlakkomat, amivel azóta is töretlen a szerelmünk: imádom a színét, állagát, tartósságát.. szóval mindent. Ezért gondolkoztam, hogy beszerzek belőle még egy árnyalatot - de ez még nagyon képlékeny nálam. A 150-ös, Amethyst nevet viselő kívánságlistás egy ideje, pér napja azonban elbizonytalanodtam.

Müller: 20% kedvezmény

Rimmel: 50% kedvezmény egy dekorkozmetikai termékre a DM-ben
A szeretett fedőlakkomat szeretném pótolni, amit már nagyon hiányolok, de gondoltam csak kibírom azt a pár hetet, hogy féláron szerezzem be.

Nálam ezek a kuponok, amik kiemelt helyet foglalnak el a pénztárcámban, ezeket szoktam előre kivágni. Habár úgyis magammal viszem az egész füzetet, mert hát sosem lehet tudni. A New Yorker-es kupont konkrétan hiányolom - az év többi napján nem sűrűn járok abba az üzletbe, de ilyenkor mindig találtam magamnak valamit.

Ti mentek Glamour napozni? Nálatok mi a fő cél?

You May Also Like

5 megjegyzés

  1. Én is pénteken szoktam menni...A DM-es kuponokat mindenképp felhasználom, és a H&M-nek örülök, bár biztos pont semmi sem fog tetszeni:) Még a Pimkie-be lehet benézek...Eszter

    VálaszTörlés
  2. Én szerintem péntek délután megyek, munka után. A szombatot meg sem próbálom, mert nem fogok tudni bejutni sehova sem és lehet addigra sáska módjára le lesz pusztítva minden. De már nagyon várom, ez lesz az első glamour napozásom :)

    VálaszTörlés
  3. Már én is legalább egy hete megterveztem a menetrendet, írtam is róla bejegyzést, bár pár sminkkel bajban vagyok. Szükségem lenne egy korrektorra és talán egy szempillaspirálra, az 50%-os kuponok pedig nagyon csábítók, de még nem tudom melyik terméket kellene választanom. Ruhaügyileg pedig téli alapdarabokra vadászok majd.

    VálaszTörlés
  4. Ajjaj, nem tudom mennyire volt jó elolvasnom ezt a bejegyzést, mert nagyon megtetszett a h&m-es pizsamanaci és mamusz is *-*

    VálaszTörlés
  5. Ó, én is egyből péntek suli után megyek, mert mindenképp szeretnék szerezni egy Loreal Color Infallible szemhéjpúdert, ami nagy valószínűséggel nem lenne már később (a Tender Caramelt néztem ki). Ezenkívül a Rimmel kuponokat szeretném beváltani alapozóra meg rúzsra talán, és az F&F-ben néznék még valami rucit.

    VálaszTörlés