Lakberendezési kívánságlista

by - szeptember 16, 2014
Múlt hét szombaton elmentünk a Kikába, ugyanis 13% kedvezmény volt mindenre. Kicsit már nyűgös voltam (éhes voltam és a fejem is fájt), szóval nem nem igazán mondanám, hogy alaposan körbenéztem, de két édes papír tárolódoboz így is hazajött velem. Régóta keresek ehhez hasonló tárolót, de sosem tetszettek vagy drágállottam őket, ezek viszont azonnal a szívembe lopták magukat és már az üzletben lelkesen szorongattam a legkisebből két világosabb színűt. Mióta itthon vannak, azóta a rendszerezésen és a holmijaim szervezésén agyalok, mit hova is kéne pontosan pakolni. Valamiért úgy érzem, eluralkodott felettem a káosz, legalábbis ami a tárolást illeti, szóval jól jönne még pár rendszerező. Gyorsan körbenéztem a Kika honlapján és sikerült nem elkalandoznom, hanem tényleg azt a pár dolgot összegyűjtenem, aminek nagy szükségét érzem. Elég kis rövid lett a lista, de így legalább könnyű lesz beszerezni róla mindent :)


1. Papír tárolódoboz (link)

Ilyet vettem, a legkisebb méretűből két világosat. Viszont lemértem és a szekrényem alsó polcára tökéletes lenne a legnagyobb, de talán elég lenne nekem a középső méretű is, praktikusság szempontból meg pláne. Még a kicsiből is lehet be fogok szerezni egy-kettőt, annyira tetszenek és olyan kis hasznosak. Egyelőre elég masszívnak találom őket, elég vastag és merev a doboz fala és teteje is.

2. Gömb gyertyatartó (link)

3. Mécsestartó szett (link)

4. Nyakkendőtartó (link)

Ha a komódom felső fiókjából átköltöztetem az egyik ilyen papírdobozba a körömlakkjaimat, a helyére kerülhetnének a szépségápolási szerek és a sminkek, amihez legalább egy kisebb rendszerezőre szükségem lenne. Ez a három részes, hivatalosan nyakkendőtartó igencsak szimpatikus és méretileg tökéletesen beleilleszkedik a fiókomba (a három darab egymás mellé). Valószínűleg egyből két pakkra is beruházok majd és akkor már a zoknikat is szépen rendszerezni tudom.

Nektek szerepel valami a lakberendezési kívánságlistátokon?

You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Pont ilyen tárolódobozt kerestem én is mostanában, aztán merő véletlenségből egy 100 forintos boltban találtam jó minőségű, vintage-mintás darabokat, 1000-1200 forintos áron. Imádom őket annyira szépen mutatnak a polcon. Természetesen körömlakkot tárolok bennük.... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eszembe se jutott ilyen helyen keresni! Biztos nagyon szép :) Én most kimondottan örülök, hogy ráadásul ilyen viszonylag natúr, de nem csúnyát találtam :)

      Törlés
  2. Kicsit off, de nagyon jó lett az új fejléc, ötletes! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is nagyon tetszik a blog új külseje, szuper lett! :) Én tárolódobozokat még nyár elején vettem, úgyhogy azóta minden ezzel kapcsolatos gondom megoldódott :D Hasonló gömb gyertyatartóm nekem is van, mindig az évszaknak megfelelően pakolászom bele a dekorációkat, nagyon szeretem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :*
      Én most untam meg végleg a különböző méretű és kinézetű cipős dobozokat, még ha a szekrényemben nem is látszik, egyszerűen zavar.. szóval ideje bevásárolnom belőlük :)

      Törlés