Sundance újdonságok

by - augusztus 28, 2014
Kicsit sajnos későn jutott el hozzánk a DM hírlevele, így már a nagy kánikula lecsengése után kaptuk kézhez ezeket a Sundance termékeket. Persze attól még, hogy nincs minden nap 30 °C, ugyanúgy fontos a fényvédelem, csak már nem hiszem, hogy lesz alkalmam napozni. Természetesen így kipróbálni sem tudom őket, szóval várnom kell velük a következő szezonig. Amúgy sem vagyok híve a gyors termék tesztes posztoknak, szeretem őket rendesen kitapasztalni. Az aloe vera gélt viszont már volt alkalmam kipróbálni, róla lehet még idén tudok nyilatkozni, mivel szoláriumozás után is kiváló hűsítője lehet a bőrnek.


Sundance Sport áttetsző napozó spray (F20)
A normál, még nem lebarnult bőrre. Az széles sávú UVA/UVB szűrőt tartalmazó könnyed, áttetsző formula E-vitaminnal megbízható védelmet nyújt leégés ellen. Gyorsan felszívódik, nem ragad, nem hagy zsíros nyomot. Ideális szabadban végzett sportoláskor, csökkenti a csúszást sportoláskor.

Sundance Anti-age bőrfeszesítő naptej (F30)
Magas védelem különösen igénybe vett, és még nem barnult bőrre. Az UVA és UVB szűrőt, E-vitamint és havasi gyopár kivonatot tartalmazó receptúra védi a sejteket a napfény okozta bőrkárosodások ellen. A speciális bőröregedést gátló formula segít megelőzni a káros napsugárzás okozta bőröregedés, apró ráncok, és pigmentfoltok kialakulását. Segít megőrizni a bőr természetes rugalmasságát és feszességét.

Sundance Ajakápoló balzsam (F30)
Azonnali védelmet nyújt a Napra különösen érzékeny ajkaknak. A természetes és frissítő borsmenta olaj valamint az ápoló olajok hidratálják az ajkakat. Nem tartalmaz tartósítószert, ásványi olajokat és viaszt.

Sundance napozás utáni gél
A 98% Aloe Verát tartalmazó napozás utáni gél, amely magas Aloe Vera tartalmának köszönhetően nyugtatja és hűsíti a napozás által igénybe vett bőrt. Segít a bőr szép és hosszan tartó napbarnított színének megőrzésében. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.

Nyáron, a szabadtéri sportok elengedhetetlen kelléke a naptej, már ha nem akarunk hamar pirosra égni. Nagyon kíváncsi leszek, mit is tud ez a kimondottan sportoláshoz kifejlesztett napozó spray, hiszen elég ígéretesen hangzik. Az anti-age naptej szilikontartalma miatt valószínűleg édesanyámnál landol, ráadásul kimondottan az érett bőr számára nyújt védelmet, hiszen egy feszesítő termékről van szó. De biztos vagyok benne, hogy ő ugyanolyan lelkesen fogja tesztelni :)

Ti milyen napozó termékeket használtok?

You May Also Like

0 megjegyzés